22.1 C
Rhodes
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

“Δύστροπη Δούκισσα” και “δικτάτορας με ψηλοτάκουνα”: Γιατί οι Αμερικανοί “θάβουν” με βαριά λόγια τη Μέγκαν Μαρκλ

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Διόλου κολακευτικοί είναι οι χαρακτηρισμοί που αποδίδουν στην Μέγκαν Μαρκλ αμερικανικά δημοσιεύματα: Η “δικτάτορας με τα ψηλοτάκουνα” ή “δύστροπη Δούκισσα“. Είναι μία αναπαραγωγή των χαρακτηρισμών που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι για την Μέγκαν και τον Χάρη και γνωστοποίησε δημοσιογράφος του Hollywood Reporter. Τονίζει δε πως “η Μέγκαν δεν δέχεται συμβουλές” ενώ έχει αναγκάσει ακόμα και “μεγάλους άντρες να βάλουν τα κλάματα“.

Ο Μάερ Ρόσαν, Co-Editor in Chief της έκδοσης, δήλωσε ότι παρακολουθεί την όλη ιστορία, ιδίως από τη στιγμή που υποστηρικτές και φίλοι, συμπεριλαμβανομένης μιας πηγής του Σάσεξ, ισχυρίζονται πως όλο αυτό δεν είναι παρά “κατασκευασμένο“. Η ίδια η Μέγκαν αρνείται επίσης πως εκφοβίζει το προσωπικό της.

Οι χαρακτηρισμοί για τη συμπεριφορά της όμως, προέκυψαν από τις παραιτήσεις των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένου και του υπεύθυνου Τζος Κέτλερ, ο οποίος αποποιήθηκε του ρόλου του τον περασμένο Αύγουστο και ενώ βρισκόταν μόλις 3 μήνες στο πόστο αυτό.

Ο δημοσιογράφος Ρόσαν είπε στο Access Hollywood: “Μιλήσαμε με μια πολύ υψηλή πηγή που εργάζεται για το ζευγάρι και μας είπε ότι “όλοι είναι τρομοκρατημένοι με τη Μέγκαν“.

Δύστροπη Δούκισσα είναι ένα παρατσούκλι που ακολουθεί την Μέγκαν Μαρκλ για αρκετά χρόνια. Αυτό που είναι νέο, είναι ότι ίσως αυτή η ιδέα προέκυψε από τότε που ήρθε στην Αμερική. Ότι πολλές από αυτές τις φήμες “κατασκευάστηκαν” από το Παλάτι. Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι μάλλον δεν είναι αλήθεια και εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το κρυφό ρεύμα φόβου που αποπνέει (στους εργαζομένους της)”.

Οι φίλοι της Μέγκαν είπαν ότι δεν έχουν δει ποτέ “την αρνητική πλευρά της”.

Η ίδια η Δούκισσα είχε κάνει μία νύξη στο όλο θέμα, στο podcast της Archetypes. Είχε πει: “Επιτρέπεται να βάλεις ένα όριο. Επιτρέπεται να είστε ξεκάθαροι. Αυτό δεν σας κάνει απαιτητικούς. Δεν σε δυσκολεύει κάπου. Σε κάνει ξεκάθαρο“.

Το Hollywood Reporter όμως, σε άρθρο του την περασμένη εβδομάδα, επιμένει ότι η Μέγκαν “τρομοκρατεί” τους ανθρώπους.

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι η Μέγκαν ήταν “απολύτως αδυσώπητη” και ότι “παρελαύνει σαν δικτάτορας με ψηλά τακούνια και γαβγίζει”, προσθέτοντας: “Την έχουν δει να λυγίζει ακόμα και τους μεγάλους άντρες”.

Τα “θορυβώδη ξεσπάσματα” της Μέγκαν και τα “θυμωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 05:00 το πρωί“, της έχουν επίσης δώσει το παρατσούκλι “δύστροπη Δούκισσα” από τα μέλη του προσωπικού της, όπως συνέχισε το δημοσίευμα Hollywood Reporter.

Αλλά μια πηγή κοντά στον Χάρι και τη Μέγκαν απέρριψε τους ισχυρισμούς την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι είναι ψευδείς.

“Αυτοί οι σιχυρισμοί κατασκευάστηκαν από κάποιον που δεν γνωρίζει. Ο Δούκας και η Δούκισσα εργάζονται από το Μοντεσίτο και έχουμε έδρα στο Χόλιγουντ. Πιθανότατα πιστεύουν ότι είμαστε όλοι στο ίδιο γραφείο, αλλά οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν καν. Κανένας υπάλληλος της Archewell δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί πραγματικά ότι “παρελαύνει” και “γαβγίζει διαταγές”. Είναι απόλυτη ανοησία”, είπαν. Πρόσθεσαν επίσης για τα email: “Και ποιος δεν έχει στείλει email όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί ή είναι ξύπνιος;”.

μεγκαν χαρι

“Δεν έχω λάβει ποτέ ένα email από κανέναν από τους δύο εκείνη την ώρα και ακόμα κι αν το έλαβα, η Δούκισσα σημειώνει συγκεκριμένα στην υπογραφή του email ότι ο καθένας έχει διαφορετική εργάσιμη ημέρα και ότι δεν αισθάνεται υποχρεωμένος να απαντήσει εκτός του κανονικού ωραρίου . Αυτά τα αποσπάσματα πηγών στο δημοσίευμα δεν έχουν κανένα νόημα” πρόσθεσαν με νόημα.

Η υποτιμητική συμπεριφορά σε δύο βοηθούς της

Η Μέγκαν είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκφοβισμό στο προσωπικό του παλατιού πριν από τη μετακόμιση του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, ωθώντας τους βασιλικούς βοηθούς να ξεκινήσουν έρευνα για τους ισχυρισμούς της “υποτιμητικής” συμπεριφοράς της Μέγκαν προς δύο προσωπικούς βοηθούς της.

Το προσωπικό λέγεται ότι είχε ξεσπάσει σε κλάματα και αισθάνεται “πληγωμένο” από την εμπειρία που βίωσε, με κάποιους να παρομοιάζουν την κατάστασή τους με μετατραυματικό στρες.

Οι ισχυρισμοί αυτοί διαψεύδονταν πάντα από τη Δούκισσα, της οποίας οι δικηγόροι τους χαρακτήρισαν τότε ως “εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης“.

Οι νέες αναφορές για τη συμπεριφορά της Μέγκαν έρχονται στο φως αφότου αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα DailyMail την Κυριακή, ότι η σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, Κριστίν Γουέιρ Σίρμερ, είχε παραιτηθεί στα τέλη του περασμένου έτους από επικεφαλής επικοινωνίας του φιλανθρωπικού τους ιδρύματος Archewell.

Η είδηση της αποχώρησης του Σίρμερ ήρθε λίγες εβδομάδες αφότου αναφέρθηκε ότι ο Κέτλερ είχε παραιτηθεί μετά τη σύντομη περίοδο εργασίας του, για το ζευγάρι. Φημολογείται ότι το ζευγάρι έχει χάσει τουλάχιστον 18 μέλη του εργατικού δυναμικού του, από τότε που παντρεύτηκαν το 2018.

Εννέα ή περισσότεροι έχουν εγκαταλείψει τους ρόλους τους από τότε που το ζευγάρι έφυγε από τη Βρετανία για την Καλιφόρνια το 2020, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας γραμματέως Τύπου Τόγια Χόλνες Toya Holness και της κορυφαίας βοηθού και ιδιωτικής γραμματέως της Μέγκαν, Σαμάνθα Κοέν.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ