24.3 C
Rhodes
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε στα 8 μαθήματα της Νομικής και… οικογενειακό δίκαιο- Κόλλημα με το Πανεπιστήμιο Θράκης που πέρασε

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο δολοφόνος τη Καρολάιν και του σκύλου της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αναμένεται να φοιτήσει στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ύστερα από την εισαγωγή του από Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο δολοφόνος της συζύγου του που σκηνοθέτησε “ληστεία” στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά προσπαθώντας να ξεγελάσει τις Αρχές, ήταν ένας από τους 57 κρατούμενους που έδωσαν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση.

Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στην σχολή, ενώ αναμένεται να δηλώσει συνολικά οκτώ μαθήματα, ανάμεσά τους και το… οικογενειακό δίκαιο.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό από το Πανεπιστήμιο Θράκης, δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων διαδικτυακά.

Προκειμένου να καταφέρει να παρακολουθήσει τα μαθήματα, ο δολοφόνος της Καρολάιν έχει το δικαίωμα να ζητήσει μετεγγραφή σε Νομική άλλου Πανεπιστημίου, το οποίο θα βρίσκεται πιο κοντά στις φυλακές Μαλανδρινού όπου και εκτίει την ποινή του.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ