24.9 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πριν από λίγο βγήκε και μίλησε ο Νότης Σφακιαννάκης – Άσχημα τα πράγματα για τον αγαπημένο τραγουδιστή

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Νότης Σφακιανάκης παραχώρησε για πρώτη φορά συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2020, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο καλλιτεχνικό προσκήνιο. Ανέφερε, επίσης, πως αισθάνεται ότι το κοινό δεν τον κατανοεί πλέον και δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο ακροατήριο για αυτά.

Δεν έχω λόγο να επιστρέψω

Ο ίδιος είπε: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν. Τα τραγούδια δεν τα έκανα μόνο για εμένα, τα έκανα και για τον κόσμο, τώρα δεν έχω λόγο να βγάλω τραγούδια, να απευθυνθούν σε ποιον;».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο

 

Τα σχόλια από τον ανηψιό του Νότη Σφακιανάκη

Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε τον Νότη Σφακιανάκη έξω από την κατοικία του στα νότια προάστια, όπου αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τη δημοσιογράφο.

1 6 780x410 1

“Φοβάμαι πως δεν θα ξαναεμφανιστεί,” δήλωσε ο ανιψιός του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Τον Μάρτιο του 2024, ο Κωνσταντίνος είχε αναφερθεί στον θείο του και τις φήμες γύρω από μια ενδεχόμενη επιστροφή στη μουσική σκηνή. Ο ίδιος είχε διαψεύσει τα περισσότερα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο Νότης Σφακιανάκης προετοιμάζει νέα τραγούδια για να επιστρέψει στις πίστες.

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είχε αναφέρει στο «Πρωινό»: «Μιλάω με το θείο μου τακτικά πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό -τουλάχιστον στα άμεσα σχέδια του- δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει σχέδια τέτοια. Είναι ψέμα το ότι έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα. Δεν γράφει καταρχήν τραγούδια ο θείος, του τα γράφουνε, ακόμη και στην αποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια να του τα δώσω για να τα ακούσει».

Νότης Σφακιανάκης: Χτίζει καριέρα με την απουσία του

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη είχε επισημάνει ότι ο θείος του «χτίζει μια νέα καριέρα μέσω της απουσίας του», καθώς τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται διαρκώς με το ενδεχόμενο της επιστροφής του. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Και αυτό ισχύει και σήμερα. Ποτέ δεν ήταν τόσο περιζήτητος. Δυστυχώς, δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέο υλικό, ούτε βρίσκεται σε συνεργασία με κάποια δισκογραφική εταιρεία. Αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αναληθείς. Ούτε έχει πρόθεση να επιστρέψει στη σκηνή».

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είχε επισημάνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο καλλιτέχνης να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στο ελληνικό τραγούδι.

«Φοβάμαι ότι πολύ ότι μπορεί και να μην εμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε μου είχε πει ότι είναι κοινωνικά προβληματισμένος. Εύχομαι και ελπίζουμε και εγώ και πολύς κόσμος από ό,τι φαντάζομαι να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δεν βγαίνει τόσο εύκολα, εντάξει δεν τον πήραν δα τόσο πολύ τα χρόνια. Κάποια στιγμή θα γυρίσει μέσα του όλα αυτά και θα τον ξαναδούμε στις πίστες».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο

 

Κοιλιακοί πέτρα, μαγιό σπίντο, ένας άλλος: Εντελώς αγνώριστος ο Νότης Σφακιανάκης, σούσουρο με φώτο που διέρρευσε

Ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα μουσικά δρώμενα, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του.

Ανά διαστήματα πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή να επιστρέφει στις μουσικές πίστες καθώς του γίνονται εξαιρετικά ελκυστικές προτάσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει γίνει πραγματικότητα με την ανυπομονησία των θαυμαστών του να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ο τόπος καταγωγής του είναι η Κρήτη, ωστόσο από τα 7 έτη του εγκαταστάθηκε στη Κω μαζί με τους παππούδες του. Έτσι, η Κως αποτελεί έναν προορισμό που επισκέπτονταν σταθερά πάντα ειδικότερα τα Καλοκαίρια, απολαμβάνοντας τα μπάνια του στις όμορφες παραλίες του νησιού και συνομιλώντας με τους θαυμαστές του.

Ωστόσο, ο Νότης Σφακιανάκης εκτός από την όμορφη Κω έχει επισκεφθεί πολλά ακόμα μέρη τόσο καλοκαιρινούς μήνες όσο και χειμερινούς, ενώ παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συνδύαζε και διακοπές. Μάλιστα, στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον δημοφιλή τραγουδιστή κατά την διάρκεια που απολάμβανε το μπάνιο του στη θάλασσα, σε γραφικές παραλίες της Ελλάδος.

822

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ