24.4 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανικός σε πτήση της Delta: Οι επιβάτες αιμορραγούσαν από τα αυτιά και τις μύτες- Τι συνέβη με την πίεση στην καμπίνα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Στιγμές τρόμου βίωσαν οι επιβάτες της πτήσης της Delta Airlines που απογειώθηκε από το Σολτ Λέικ Σίτι με προορισμό το Πόρτλαντ, καθώς άρχισαν να αιμορραγούν από τις μύτες και τα αυτιά τους, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος των αμερικανικών αερογραμμών να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση.

Άκουσα να βγαίνει αέρας και μετά αισθάνθηκα έναν ξαφνικό πόνο στο δεξί αυτί μου“, δήλωσε η Τζέισι Πέρσιρ στο CNN για να συμπληρώσει: “Ήταν σαν να έκανε φουσκάλες (μέσα στο αυτί). Έβαλα το χέρι μου στο αυτί μου και είδα αίματα“.

Πρόσθεσε μάλιστα για τους άλλους επιβάτες πως “τα αυτιά μας άρχισαν να μας πονούν πολύ έντονα. Όλοι γύρω μας έπιαναν τα αυτιά τους, άρχισαν να αιμορραγούν, όπως και οι μύτες των επιβατών“.

 

 

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, η αιτία ήταν ένα πρόβλημα πίεσης στην καμπίνα του αεροσκάφους, που γινόταν κάθε λεπτό όλο και πιο έντονο.

Ο πιλότος έκανε στροφή και το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Σολτ Λέικ Σίτι, στη διάρκεια της οποίας ξέσπασε πανικός μεταξύ των επιβατών.

Μετά την προσγείωση δέκα από τους επιβάτες του αεροσκάφους χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, ενώ η Delta ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν στην πτήση 1203.

“Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες μας για την εμπειρία τους στην πτήση 1203”, ανέφερε εκπρόσωποw της DeltaQ “Το πλήρωμα πτήσης ακολούθησε τις διαδικασίες για να επιστρέψει στο SLC όπου οι ομάδες μας στο έδαφος υποστήριξαν τους πελάτες μας με τις άμεσες ανάγκες τους”.

 

 

Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ερευνά το περιστατικό.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ