24.9 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αθόρυβη επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο event που διοργάνωσε στο Γουίνδσορ μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε αθόρυβα στη δουλειά για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία της, διοργανώνοντας μια συνάντηση στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Σύμφωνα με το Court Circular, το επίσημο αρχείο των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του Κέντρου για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία και το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Κάστρο του Ουίνδσορ, σχετικά με το πρότζεκτ της για τα πρώιμα παιδικά της χρόνια, σύμφωνα με την The Telegraph.

“Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, το Βασιλικό Ίδρυμα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε μια συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ”, αναφέρεται στην καταχώρηση της εκδήλωσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η παρουσία της στο συγκεκριμένο event σηματοδοτεί την σταδιακή έναρξη της επιστροφής της πριγκίπισσας στη δουλειά και τις βασιλικές δεσμεύσεις της τους επόμενους μήνες.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα Κέιτ δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της.

“Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για όσους βρίσκονται πιο κοντά σου”, αναφέρει η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο βίντεο.

“Αυτή η χρονιά ήταν “απίστευτα δύσκολη” και “η ζωή όπως την ξέρεις μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή. Ο δρόμος μου προς τη θεραπεία και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται”, πρόσθεσε η Κέιτ, με το παλάτι του Κένσινγκτον να διευκρινίζει ότι δεν είναι δυνατόν σε αυτό το στάδιο να γνωρίζει αν είναι απαλλαγμένη από τον καρκίνο.

 

Η ίδια ανακοίνωσε με θάρρος τη διάγνωσή της με καρκίνο στις 22 Μαρτίου μετά από πολλές εικασίες για την κατάσταση της υγείας της. Δυστυχώς, οι κακές προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και η ίδια παραδέχτηκε ότι ανακάλυψε τον καρκίνο μετά από επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ