24.4 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εβελίνα Παπούλια: Με τον νυν σύντροφό της και τον πρώην σύζυγό της σε πρεμιέρα- οικογενειακή υπόθεση

Περισσότερα άρθρα

spot_img

ΟΝτένης Ηλιάδης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά τις ταινίες Hardcore και Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά με την ταινία Buzzheart. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, με εξαιρετικές ερμηνείες και θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Σεπτεμβρίου. Από την πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε στο σινεμά της Αίγλης Ζαππείου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωταγωνιστές, Εβελίνα Παπούλια, Κωνσταντίνα Μεσσήνη, Γιώργος Λιάντος και ο Κλαούντιο Κάγια.

 

Την Εβελίνα Παπούλια στην πρεμιέρα ακολούθησαν η κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και ο σύντροφός της, Σταύρος. Η πρώτη επέλεξε για την εμφάνισή της ένα total black σύνολο, φορώντας ένα μαύρο lingerie με λεπτομέρεια δαντέλα και μια μαύρη παντελόνα. Και τα 2 κομμάτια ήταν vinyl, ένα από τα πιο διαχρονικά και σέξι υλικά των χειμερινών κολεξιόν.

 

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

 

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

Ο σύντροφός της, Σταύρος, επέλεξε επίσης ένα casual, total black outfit, ενώ η κόρη της ηθοποιού, Αφροδίτη Λιάντου – την οποία βλέπουμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς Η παραλία στην ΕΡΤ1 – φόρεσε ένα μπλουζάκι με cut outs σε χρώμα σαπιόμυλο, ένα τζιν παντελόνι και απογείωσε το λουκ με χρυσούς κρίκους.

 

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

 

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επίσης την Εβελίνα Παπούλια με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο πρωταγωνιστούν μαζί στην ταινία και φυσικά την κόρη τους.

 

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος είχαν παντρευτεί το 1999 και 2 χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους, το 2001, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Οι 2 τους, όπως βλέπεις διατηρούν μέχρι σήμερα καλές σχέσεις. Πρόσφατα μάλιστα, η ηθοποιός είπε στη Real Life«Με τον Γιώργο πάντα ήμασταν φίλοι. Νιώσαμε πολύ άνετα αμέσως και είχε πολύ ενδιαφέρον που γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον και πάνω στη δουλειά».

Η ηθοποιός γενικότερα διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή από τα Media. Ωστόσο, σε μια σπάνια συνέντευξή της στο παρελθόν είχε πει για τον σύντροφό της, Σταύρο – με τον οποίο είναι μαζί περίπου 9 χρόνια – τα εξής: «Είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι».

Και πρόσθεσε η Εβελίνα Παπούλια για τον σύντροφό της: «Αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει “δαμάσει” αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι».

 

news247

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ