24.9 C
Rhodes
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωση του Αντ. Καμπουράκη για το θέμα της απόφασης του ΣτΕ σε ό,τι αφορά την προσφυγή για τις εκλογές

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ανακοίνωση, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου κος Αλέξανδρος Κολιάδης, εξέδωσε η παράταξη του κου Αντώνη Καμπουράκη.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Η απόφαση έχει βγει και καθαρογράφεται» αποκάλυψε σήμερα -μέσω της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Κολιάδης.

Τα ερωτήματα αυτονόητα και ξεκάθαρα: Πως γνωρίζει ο κ.Κολιάδης αυτή την εξέλιξη;

Γιατί εάν πράγματι γνωρίζει, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις παραβίασης της μυστικότητας της διαδικασίας διάσκεψης του Δικαστηρίου.

Εάν δεν γνωρίζει και απλώς μπλοφάρει, απλά επιβεβαιώνει την επιπολαιότητα, αλλά και την αντιθεσμική συμπεριφορά που τον διακρίνει.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει επιτέλους να επικρατήσει η σοβαρότητα και η θεσμική υπευθυνότητα.

Τι είχε ανακοινώσει ο Δήμαρχος Ρόδου Αλ. Κολιάδης

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, από την συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος, «την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Ρόδο.

Σημειώνεται ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο είχε προσφύγει η παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη, ζητώντας την αναίρεση της απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.

«Η απόφαση έχει βγει και καθαρογράφεται» αποκάλυψε σήμερα -μέσω της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Κολιάδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ