27.4 C
Rhodes
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόσα χρόνια το κάνουμε όλοι λάθος: To έξυπνο κόλπο με το καπάκι στο πλαστικό μπουκάλι που θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ένα βίντεο στο TikTok μας δείχνει τη σωστή τεχνική για το πως να ανοίγουμε τα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια.

Η χρήση των καπακιών στα πλαστικά μπουκάλια έχει γίνει καθημερινή πρακτική για πολλούς μας. Ωστόσο, το μέτρο που εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη έχει γίνει θέμα έντονης συζήτησης, με τις απόψεις να διίστανται, με ορισμένους να το βρίσκουν λογικό και άλλους απλά ενοχλητικό.

Το βίντεο που έγινε… Viral

Ένα δημοφιλές βίντεο στο TikTok εξηγεί πώς πρέπει να ανοίγονται τα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια, καθώς κανείς δεν θέλει να κρεμάσει ή να γδέρνει το πρόσωπό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια συνδέονται στο στόμιο με μία διπλή θηλιά για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Δείτε το βίντεο:

Αντί να αφήσετε το καπάκι ανοιχτό σε ορθή γωνία όταν το ξεβιδώνετε, πρέπει να το περάσετε πάνω από το στόμιο με τη θηλιά που έχει, έτσι ώστε να «γείρει» προς τα κάτω.

Αυτή η τεχνική αποτρέπει το καπάκι από το να σας εμποδίζει κατά την κατανάλωση του νερού ή του αναψυκτικού σας. Είναι εύκολο να το επανατοποθετήσετε ξανά και να το σφραγίσετε στο μπουκάλι.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο στο ΤΙΚ ΤΟΚ

@sroche2 This whole time weve been doing it wrong! #pov #doingitwrongthiswholetime #newbottle #bottletop #fyp #fy #viral ♬ original sound – Dude Dad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ