27.9 C
Rhodes
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Νοτοπούλου αποκάλυψε sms του Κασσελάκη: “Έδινα συνέντευξη και μου ζητούσε να πω πράγματα που τον εκθειάζουν”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας έμφαση στη συμπεριφορά που ασκεί στο πρόσωπό της ο “έκπτωτος” πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης. Η ίδια καταδίκασε ανοιχτά την πολιτική του πρώην προέδρου, λέγοντας ότι “o Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα του Μητσοτάκη”, ενώ αποκάλυψε και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που κατήγγειλε ότι της έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντάς της bullying.

H βουλεύτρια Θεσσαλονίκης και μέλος των “87” αρχικά απάντησε στην πλευρά Κασσελάκη που την κάλεσε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. “Αυτό που κατήγγειλα ήταν αυταρχικές συμπεριφορές πολιτικού εκφοβισμού από τον Στέφανο Κασσελάκη προς εμένα και προς άλλα στελέχη. Αυτό το πολιτικό bullying τεκμαίρεται και από ντοκουμέντα. Ο κ. Κασσελάκης εάν θέλει μπορεί να το διαψεύσει αλλά γνωρίζει ότι είναι απολύτως αληθή τα όσα του έχω καταλογίσει” ανέφερε αρχικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται και του ζήτησε να συναινέσει ούτως ώστε να δημοσιοποιηθούν τα όσα της έχει πει, με την Κατερίνα Νοτοπούλου να κάνει λόγο για θρασείες επιθέσεις από στρατό τρολ.

“Το θράσος σε συνδυασμό με τη δειλία μας κάνουν έναν θρασύδειλο” συνέχισε εξίσου αιχμηρά, περιγράφοντας τα όσα της έγραφε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Πράγματι, κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου, επέμενε να ζητά να πω άλλα πράγματα που να τον εκθειάζουν περισσότερο. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ίδιος εφόσον το επιθυμεί μπορεί να το πράξει. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε έναν πολιτικό αρχηγό που επιθυμεί να εκμαιεύσει διαφορετικές τοποθετήσεις από τους βουλευτές του, με τρόπο που δεν ταιριάζει σε ένα δημοκρατικό κόμμα” αποκάλυψε η βουλεύτρια.

“Του απάντησα ότι θα πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει bullying επειδή λέω τα αυτονόητα, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τότε τον φοβήθηκα, ούτε σήμερα. Επιστρέφουμε στην πολιτική” συνέχισε.

Τόνισε δε ότι η ίδια ουδέποτε έχει ποινικοποιήσει την πολιτική διαφωνία. “Ο κ. Κασσελάκης είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τέτοιες θρασύτατες επιθέσεις” κατέληξε.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ