27.9 C
Rhodes
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Α.Λατινοπούλου: «Η Ο.Κεφαλογιάννη ξοδεύει 18.000€ σε χαλιά με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων!»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Με μια αιχμηρή δήλωση, η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατακεραυνώνει την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, για την πολυτελή αγορά χειροποίητων περσικών χαλιών αξίας 18.000 ευρώ, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Η Α.Λατινοπούλου χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή προκλητική και θρασύτατη, κατηγορώντας την κυβέρνηση για σπατάλη και αδιαφορία απέναντι στους πολίτες που παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες της καθημερινότητας.

Ολόκληρη η δήλωση

«Η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη έχει γούστο και αυτό φαίνεται και από τα ιδιαίτερα χειροποίητα περσικά χαλιά που επέλεξε για να εξοπλίσει το υπουργικό της γραφείο.

Μόνο που το γούστο της είναι λίγο ακριβό αφού τα περσικά χαλιά που επέλεξε για να ζεσταθεί τον επικείμενο χειμώνα, κοστίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ, 17.980 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

Βέβαια, δεν φαίνεται να πτοείται για το ποσό αφού δεν το πληρώνει η ίδια από την τσέπη της αλλά όλοι εμείς, από τις δικές μας.

Είναι τουλάχιστον θρασύς και προκλητική η υπουργός Τουρισμού, που έδωσε από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσει μεταξένια χαλιά.

Και η πρόκλησή της δεν σταματάει εδώ, αφού η αγορά έγινε με απευθείας ανάθεση στη Δέσποινα Μοιραράκη, όπως προκύπτει και από τη σχετική υπουργική απόφαση.

Ο μαντάμ σουσουδισμός των υπουργών της ΝΔ δεν έχει τέλος, αφού αδυνατούν να καταλάβουν ότι σήμερα ο Έλληνας φορολογούμενος δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στα καθημερινά έξοδά του, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Οι βουλευτές της κυβέρνησης προκαλούν με τον χλιδάτο τρόπο ζωής που κάνουν και τις απευθείας αναθέσεις στους φίλους τους, ημετέρους τους με τους οποίους κάνουν παρέα.

 

 

PRONEWS

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ