24.4 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη – Το στεφάνι της κόρης του, Σμαράγδας, με το τρυφερό μήνυμα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

 

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, φίλοι και συγγενείς στον Ντίνο Καρύδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία πραγματοποιείται στο Νεκτροταφείο Ζωγράφου, όπου ήδη έχουν σταλεί στεφάνια στη μνήμη του ηθοποιού.

Ανάμεσά τους, αυτό που ξεχωρίζει είναι της κόρης του, Σμαράγδας Καρύδη. “Στον μπαμπάκα μου, η κόρη σου Μπούμπα” έγραφε στο τρυφερό μήνυμά της.

 

 

Πλήθος κόσμου έσπευσε να στείλει στεφάνι στη μνήμη του Ντίνου Καρύδη, ανάμεσά τους η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938 και διέπρεψε στον χώρο της υποκριτικής, πρώτα ως αριστούχος φοιτητής της Δραματικής Σχολής Αθηνών και έπειτα ως επαγγελματίας ηθοποιός, όχι μόνον στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και συμμετείχε σε μια ποικιλία έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών, από κωμωδίες μέχρι δράματα. Ήταν σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ