27.9 C
Rhodes
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάρω Κοντού: “Είχα κόμπλεξ, πίστευα ότι δεν θα με αγαπούσε κάποιος επειδή δεν μπορούσα να του κάνω παιδιά”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μάρω Κοντού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να πορεύεται μόνη της ζωή και το πώς ένιωσε όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Ακόμα, η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την έλλειψη αυτοπεποίθησης που είχε παλιότερα, καθώς δεν πίστευε ότι ήταν όμορφη.

Μάρω Κοντού: "Είχα κόμπλεξ, πίστευα ότι δεν θα με αγαπούσε κάποιος επειδή δεν μπορούσα να του κάνω παιδιά"

Η υπέροχη 90χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στιγμές” και τον Μάνο Νιφλή και ανέφερε αρχικά:

“Υπέροχα περνάω μόνη μου. Το λέω και δε με πιστεύουν. Υπέροχα. Βέβαια, αυτό δεν ήρθε ένα πρωί. Έγινε πολλή δουλειά με εμένα. Εκεί γύρω στα 50 περνάς μια κρίση ποιος είσαι, που πας, τι γίνεται, τι θα γίνει. Ένα μπέρδεμα και πολλή δουλειά”.

Για το θέμα της απόκτησης παιδιού είπε:

“Έκανα μια προσπάθεια να κάνω παιδιά, αλλά δε γινόταν… Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Ήμουν μια ωραία κοπέλα που τη θέλανε όλοι. Δεν είχα αυτοεκτίμηση. Είχα το κόμπλεξ ότι δεν κάνω παιδιά άρα αυτός που με αγαπάει θα το ζητήσει κάποια στιγμή άρα έχω αναπηρία. Δεν αισθανόμουν ότι ήμουν τόσο όμορφη όσο μου λέγανε. Δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα στα 90. Σήμερα λέω “Μάρω είσαι υπέροχη, σκατά ήσουν νέα!”Μέσα στο κόμπλεξ ήμουνα. Είναι θείο δώρο να περάσεις από αυτή τη ζωή και να ζήσεις δύο ζωές. Τι μία με τα συμπλέγματα και την άλλη με αυτή την ευδαιμονία. Δεν θέλω να γυρίσω στα 25, θέλω αυτό που είμαι σήμερα να κρατήσει λίγο ακόμα” εξομολογήθηκε.

Για τα παιδικά χρόνια της αλλά και για τους δύο θανάτους που την σημάδεψαν είπε:

“Το σπίτι όπου μεγάλωσα είχε μόνο γυναίκες: Την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την αδελφή μου την μεγαλύτερη. Μπαμπάς δεν υπήρχε. Έμαθα ότι πέθανε όταν ήμουν 2 ετών, φυματικός, νέο παλικάρι” είπε αρχικά η Μάρω Κοντού.

“Η μαμά έπειτα από κάποια χρόνια ξαναπαντρεύτηκε. Μόλις είχα αυτή την ευδαιμονία ότι απέκτησα μπαμπά, που ήταν ένας πολύ χαριτωμένος και ζεστός άνθρωπος. Πρέπει να ήμουν 7-8 ετών όταν ξαναπαντρεύτηκε η μαμά μου. Με έπαιρνε στα πόδια μου και τραγουδούσαμε. Πολύ ζεστός άνθρωπος. Ήταν ναυτικός. Στην απελευθέρωση πνίγηκε. Χτύπησαν οι Γερμανοί το πλοίο, το οποίο είχε κόκκινο σταυρό αλλά είχαν πληροφορίες ότι κουβαλούσε πολεμοφόδια. Το δεύτερο το θυμάμαι πάρα πολύ. Αυτό με έχει σημαδέψει και για τους άνδρες που είχα σχέση ή παντρεύτηκα. Κοίταγα πάντα για έναν… ιδανικό μπαμπά”.

 

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ