27.9 C
Rhodes
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόστολος Λύτρας: Στα μπουζούκια μετά την αποφυλάκιση- Επέστρεψε στο δικαστήριο εκπροσωπώντας την πρώην του Αδαμαντίδη

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σε κανονικούς ρυθμούς ζωής προσπαθεί να επιστρέψει ο Απόστολος Λύτρας μετά την αποφυλάκισή του, με τον γνωστό ποινικολόγο – αν και έξω από τα νερά του- να διασκεδάζει στα μπουζούκια αλλά και να επισκέπτεται και πάλι τα δικαστήρια στην Ευελπίδων με την ιδιότητά του. Στο παιχνίδι που του παίζει μάλιστα η μοίρα, εκπροσωπεί την πρώην σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία τον κατηγορεί για σωματική και λεκτική βία. Για όλα αυτά για τα οποία προφυλακίστηκε και κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του, ο Απόστολος Λύτρας.

Στα πολλά ζητήματα που απασχολούν τον γνωστό ποινικολόγο είναι εκτός των άλλων και η επικοινωνία με τη μικρή του κόρη, ο πλειστηριασμός του σπιτιού που μένει η πρώτη σύζυγός του και φυσικά η επίκείμενη δίκη (με κατηγορούμενο τον ίδιο), για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όπως απεικονίζουν βίντεο στα social media, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο Απόστολος Λύτρας διασκέδασε στα μπουζούκια συνοδευόμενος από τη μεγαλύτερη κόρη του, στο μαγαζί που εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου και ο Λευτέρης Πανταζής. Σύμφωνα με το Mega, o ποινικολόγος έδειχνε ανανεωμένος και χαρούμενος μετά από μήνες. Τα λουλούδια γύρω του έπεφταν βροχή, με τον ίδιο να κάθεται “πρώτο τραπέζι πίστα” και να παρακολουθεί το πρόγραμμα.

 

 

Πολλοί από εκείνους που κάθονταν στα γύρω τραπέζια τον χαιρέτησαν, με τον 52χρονο ποινικολόγο να δείχνει κατά διαστήματα έξω από τα νερά του, μετά από 82 μέρες στη φυλακή. Καθόταν την περισσότερη ώρα αμίλητος, χαμένος στις σκέψεις του.

Στα δικαστήρια εκπροσωπόντας την Βαρβάρα Κίρκη

Το πρωί ο Απόστολος Λύτρας επανεμφανίστηκε στα δικαστήρια για την υπόθεση της Βαρβάρας Κίρκη που εκπροσωπεί, στη διαμάχη της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, όμως λόγω της αποχής των δικηγόρων, η υπόθεση πήρε αναβολή.

“Ο κύριος Απόστολος Λύτρας παραμένει δικηγόρος μου και προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους δικηγόρους σε αυτό που κάνει”, είπε στο Live News η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία δεν σκέφτηκε να αλλάξει δικηγόρο. Η ίδια διαχωρίζει την υπόθεση που κατηγορείται από την επαγγελματική του επάρκεια.

“Όσον αφορά την υπόθεση ξυλοδαρμού, η πράξη του είναι κατακριτέα όμως η δικηγορική του ιδιότητα είναι κάτι διαφορετικό από τα προσωπικά του όπως ακριβώς, και ο κύριος Αδαμαντίδης με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει εξαιρετική φωνή”.

thetoc

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ