24.9 C
Rhodes
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό ήταν το πράγμα για το οποίο μετάνιωσε στον γάμο της – Τι θεώρησε μεγάλη αποτυχία στην εμφάνισή της

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο γάμος του Καρόλου με τη Νταϊάνα ήταν μια παραμυθένια τελετή που έμεινε στην ιστορία. Η νύφη ήταν πανέμορφη φορώντας ένα μεγαλοπρεπές νυφικό με ογκώδη μανίκια και πολύ μακριά ουρά.

Όλος ο κόσμος μαγεύτηκε από την εμφάνιση της Νταϊάνα, ωστόσο η ίδια δεν έμεινε ευχαριστημένη. Υπήρξε κάτι που ήθελε να αλλάξει στην εμφάνισή της εκείνη την ημέρα που όλα τα φλας ήταν στραμμένα πάνω της.

Σε ένα νέο βιβλίο με τίτλο “It’s All About the Hair—My Decade with Diana” ο κομμωτής Richard Dalton, ο οποίος συνεργάστηκε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας για μια δεκαετία, αποκαλεί τα μαλλιά της την ημέρα του γάμου της το 1981 “μια καταστροφή”.

Ο Ντάλτον ήταν υπεύθυνος για το styling στα μαλλιά της Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον Κάρολο στις 29 Ιουλίου 1981, και δεν ήταν αυτός που της έφτιαξε τα μαλλιά τη μεγάλη μέρα. Αυτό το έργο το χειρίστηκε ο συνάδελφός του, Kevin Shanley.

Στο βιβλίο του, ο Ντάλτον αποκαλύπτει ότι η Νταϊάνα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από τα μαλλιά της ως νύφη. Μάλιστα, η ίδια είχε πει ότι ήταν “καταστροφή”.

“Η Νταϊάνα μού είπε ότι θα ήθελε να μπορούσε να ξανακάνει τον γάμο για να “φτιάξει τα μαλλιά της σωστά”, ανέφερε ο Ντάλτον σε συνέντευξή του στο PEOPLE.

Στις 31 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι σε ηλικία μόλις 36 ετών. Αν και ο Ντάλτον δεν είχε δουλέψει με την Νταϊάνα για έξι χρόνια τη στιγμή που πέθανε – έχοντας αφήσει τη δουλειά της το 1991 μετά από μια δεκαετία υπηρεσίας – κρατούσε πάντα κοντά της τις αναμνήσεις του.

“Ως πιστός υπήκοος στη βασιλική οικογένεια, ποτέ δεν μοιράστηκα τίποτα δημόσια μέχρι τώρα για να την προστατεύσω”, είπε ο Ντάλτον αποκλειστικά στο PEOPLE. “Είμαι 76 ετών, στην ίδια ηλικία με τον [Βασιλιά] Κάρολο, και ήθελα να καταγράψω την πραγματική μου ιστορία. Έχουν περάσει 27 χρόνια και τίποτα στο βιβλίο μου δεν είναι επιζήμιο για τον χαρακτήρα της Νταϊάνα. Απλά υπέροχες αναμνήσεις.”

Το κολιέ που φόρεσε ως κορδέλα στα μαλλιά της και τα φρέσκα λουλούδια από το ξενοδοχείο

Ο κομμωτής της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκάλυψε γιατί η Νταϊάνα φόρεσε κάποτε ένα κολιέ ως κορδέλα στο κεφάλι της.

Η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε θραύση στον κόσμο της μόδας όταν φόρεσε ένα κολιέ τσόκερ με σμαράγδια και διαμάντια ως headband στην Αυστραλία, όπου έκανε περιοδεία μαζί με τον Κάρολο το 1985.

“Νομίζω ότι είχε έγκαυμα από τον ήλιο στον λαιμό της και δεν μπορούσε να φορέσει κανονικά το περιδέραιο, οπότε σκέφτηκε: “Ας το φορέσουμε σαν κορδέλα”“.

Αν και μερικές φορές είχε μόνο 15 λεπτά για να φορμάρει τα μαλλιά της πιο διάσημης γυναίκας στον κόσμο (και το έκανε παντού, από τα μπάνια των αεροπλάνων μέχρι τον νεροχύτη της κουζίνας στο σπίτι του!), αναφέρει ότι “δεν ένιωσε ποτέ πίεση”.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντάλτον λάτρευαν να ξεπερνούν τα όρια με τα μαλλιά της, τα οποία έπρεπε να είναι στυλιζαρισμένα με κάθε τρόπο, μεταξύ άλλων με τιάρες και καπέλα στο κεφάλι της που ολοκλήρωναν τις εμφανίσεις της.

“Μου άρεσε να ρισκάρω με τα μαλλιά της Νταϊάνα δοκιμάζοντας νέα πράγματα όπως τα λουλούδια που έβαλε στα μαλλιά της στην Ταϊλάνδη”, λέει, αναφερόμενος στην αγαπημένη του στιγμή.

Για μια εκδήλωση στις 4 Φεβρουαρίου 1988, η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε ένα φούξια και μωβ φόρεμα Catherine Walker. Έμεναν στο Imperial Hotel στη Μπανγκόκ, γράφει ο Dalton, “και κυριολεκτικά γυρνούσα στο ξενοδοχείο όλη μέρα παίρνοντας ορχιδέες από τις ανθοσυνθέσεις για να τις χρησιμοποιήσω ως αξεσουάρ στα μαλλιά της Νταϊάνα για να ταιριάξουν με το φόρεμά της”. ” Τελικά, πήρα όλα τα λουλούδια στα χρώματα που ήθελα να χρησιμοποιήσω, τα οποία αντιπροσώπευαν την Ταϊλάνδη και ταίριαζαν επίσης με το φόρεμά της”.

Για την εκδήλωση, ο κομμωτής χτένισε τα μαλλιά της Νταϊάνα σε σινιόν και στερέωσε τα λουλούδια στη μία πλευρά του κεφαλιού της, ένα προς ένα.

“Φρέσκα λουλούδια δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν στα μαλλιά της, και ήταν πολύ εντυπωσιακή εκείνο το βράδυ – και το ήξερε”, λέει ο Dalton στο PEOPLE.

PRINCESS DIANAthetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ