24.9 C
Rhodes
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

18 χρόνια πριν: Η Ρούλα Κορομηλά με τον γιο του πρώην συζύγου της Νάσου Γαλακτερού

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Ρούλα Κορομηλά είχε έρωτες, που προκάλεσαν αίσθηση μέσα στα χρόνια. Η αγαπημένη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον Νάσο Γαλακτερό, μια σχέση που είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

 

18 χρόνια πριν: Η Ρούλα Κορομηλά με τον γιο του πρώην συζύγου της Νάσου Γαλακτερού

 

 

Με την παρουσιάστρια, με την οποία τούς χώριζαν 11 χρόνια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2000. Χώρισαν μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν “κεκλεισμένων των θυρών”. Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι, με τους λόγους του διαζυγίου επίσης να γίνονται γνωστοί.

 

 

GALAKTEROS_KOROMILA

Μετά το χωρισμό τους προχώρησαν σε νέες σχέσεις, ενώ ο γνωστός καλαθοσφαιριστής παντρεύτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

 

 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε γιόρτασαν 11 χρόνια γάμου με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει μια κόρη μαζί, τη μικρή Σόφη μεγαλώνοντας πολύ κοντά με τον πρώτο γιο του πατέρα της, Παύλο Γαλακτερό.

 

 

 

 

 

Η οικογένειά τους αποτελεί μια από τις πιο ευτυχισμένες, που έχουν βγει στα φώτα της δημοσιότητας, με τους δύο να μην έχουν προκαλέσει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια – παρά τα όσα μπορεί να έχουν γραφτεί για ”ψεύτικους” χωρισμούς.

 

 

Τι είχε αποκαλύψει ο Νάσος Γαλακτερός για το διαζύγιο με τη Ρούλα

 

 

Σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός είχε μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

 

 

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο “Tv Weekend” είχε αναφέρει τα εξής: “Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι”, ενώ είπε πως “αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη”.

 

 

 

 

Η Ρούλα με τον Παύλο Γαλακτερό στα βραβεία Τα πρόσωπα της χρονιάς.

 

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι σήμερα… 27 ετών και είχε άψογη σχέση τόσο με τη Ρούλα Κορομηλά, όσο και με την νυν σύζυγο του μπαμπά του. Εργάζεται ως τεχνικός ήχου και φωτισμού στην εταιρεία που έχει ο πατέρας του, Νάσος. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ μετακόμισε στην Αθήνα σε ηλικία 11 ετών για να μείνει με τον πατέρα του.

 

 

womantoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ