24.5 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Προκλητική η “βασίλισσα των λούνα παρκ”: Μια μάνα που έχασε το παιδί της πάει στην τηλεόραση για να πάρει περισσότερα λεφτά

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την Μαρία Παναγιωτοπούλου παλιά συνέταιρο του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.

Σύμφωνα με το Mega, ένα λούνα παρκ στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην Λάρισα ενώ είχε πάρει άδεια λειτουργίας για να ανοίξει ενόψει ενός πανηγυριού, τελικά δεν άνοιξε με απόφαση του δήμου που είχε δώσει αρχικά την άδεια.

Αυτό συνέβη καθώς η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, μία γυναίκα 78 ετών, γνωστή κι ως “βασίλισσα των λούνα παρκ”, και παλαιά συνέταιρος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που έχασε τη ζωή του ο νεαρός Γιάννης, έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Σε λούνα παρκ της 78χρονης το 2009 είχε τραυματιστεί στη Χαλκίδα σοβαρότατα ένα κορίτσι και λίγο αργότερα, το 2019, στον Αλμυρό Βόλου είχε σκοτωθεί ένα 14χρονο κορίτσι.

Προκύπτει συνεπώς το ερώτημα πώς γίνεται η 78χρονη να μπορεί να παίρνει άδειες για λούνα παρκ, δεδομένου ότι θα πρέπει να προσκομίζει ποινικό μητρώο.

Το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει ότι το ποινικό μητρώο που παρουσιάστηκε εκ μέρους της γυναίκας ήταν λευκό, όντας όμως αμετάκλητα καταδικαστέα για τον τραυματισμό παιδιού το 2009.

Αυτό συνέβη καθώς στο ποινικό μητρώο της 78χρονης εμφανίζεται ως τόπος γέννησης η Γερμανία. Υπάρχει όμως κι ένα άλλο πιστοποιητικό γέννησης με τόπο γέννησης την Αθήνα, το οποίο γράφει πάνω και την ποινή που της επιβληθεί, αλλά και τον λόγο που της έχει επιβληθεί.

 

 

“Μια μάνα που έχασε το παιδί της πάει στην τηλεόραση για να πάρει περισσότερα λεφτά”

Μετράει πάνω από έξι δεκαετίες στο χώρο της ψυχαγωγίας. Σήμερα, απαντά στο Mega για την άδεια που έλαβε να λειτουργήσει την επιχείρησή της στη Λάρισα, ενώ υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση σε βάρος της για τον τραυματισμό 9χρονης το 2009, σε δικές της εγκαταστάσεις, στη Χαλκίδα, κι ενώ εκκρεμεί το δικαστήριο για τον θάνατο 13χρονης και πάλι στο δικό της λούνα παρκ στον Αλμυρό.

“Φταίω; Να τιμωρηθώ. Δεν φταίω; Είναι κρίμα. Γιατί είναι πολύ μεγάλη λύπη αυτά που ακούω. Είναι όλα συκοφαντίες. Δεν είναι έτσι όμως. Ψάξτε την αλήθεια. Όταν παραδίδεται ένας φάκελος σε μία δημοπρασία και πλήρης, ξέρετε από τι χέρια περνάει; Ξέρετε από τι ελέγχους; Μετά, εδώ εμένα στον Αλμυρό, ήρθε επιτροπή. Έλεγξαν τα πάντα. Επιτροπή του δημοσίου, όχι δική μου επιτροπή. Δηλαδή και παντού. Όπου και να πάω εγώ, σε εμένα έρχεται επιτροπή”, είπε στο MEGA.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ