23.8 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Μ. Σοκορέλος στον RV: 50 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού για το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου θα προκηρυχθούν το φθινόπωρο

Περισσότερα άρθρα

spot_img

50 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού για το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου θα προκηρυχθούν το φθινόπωρο, όπως δήλωσε στον Real ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός υποστήριξε ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα της Ρόδου δεν αντιμετωπίζει θέμα στο ιατρικό προσωπικό.

-Της Νατάσας Παμπρή

Την ίδια άποψη εξέφρασε μιλώντας στον Real Voice και την Ρένα Παυλάκη και ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου Μιχάλης Σοκορέλος, διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και συντονιστής διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Όσον αφορά το ιατρικό προσωπικό είμαστε καλά. Για τους νοσηλευτές προκηρύσσονται οι μόνιμες θέσεις το φθινόπωρο, αλλά όποιος νοσηλευτής έρθει και τώρα θα πιάσει δουλειά», όπως είπε ο κ. Σοκορέλος, απευθύνοντας έκκληση σε νοσηλευτές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Ο αναπληρωτής διοικητής επισήμανε ότι ημερησίως επισκέπτονται 500 άτομα τακτικά και έκτακτα ιατρεία του Νοσοκομείου, ενώ ορίσθηκε Διευθυντής στα Επείγοντα Περιστατικά λόγω του αυξημένου φόρτου καθημερινά και προκειμένου να μπει τάξη, ο Δ/ντής της Β’ Χειρουργικής κλινικής Μανώλης Καράλας.

Ο κ. Σοκορέλος τόνισε ότι σε έναν χρόνο το Νοσοκομείο θα είναι καινούργιο, αφού έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση του νέου ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Τέλος, για τον μέχρι πρότινος διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Σταύρο Τσαντή, ο οποίος τοποθετήθηκε υποδιοικητής στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, είπε ότι προσπάθησε και συνέβαλε με τις δικές του δυνάμεις στο νοσηλευτικό ίδρυμα κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ