21.6 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Διπλό πένθος για την Μαράια Κάρεϊ: Πέθαναν η μητέρα της και η αδερφή της την ίδια μέρα – Η ζήλια και ο ανταγωνισμός με τη μητέρα της – Η απομάκρυνση από την αδερφή της

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η μητέρα της Mariah Carey Patricia και η αδελφή της Alison πέθαναν την ίδια μέρα το Σαββατοκύριακο, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

«Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο», δήλωσε η Κάρεϊ τη Δευτέρα. «Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη των πραγμάτων, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα».

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται ευλογημένη που πέρασε χρόνο με τη μητέρα της την εβδομάδα πριν από τον θάνατό της και ζήτησε να μείνει μόνη της. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία θανάτου καμίας από τις δύο γυναίκες.

Η ζήλια και ο ανταγωνισμός με τη μητέρα της

Η Patricia, 87 ετών, ήταν πρώην τραγουδίστρια όπερας και προπονήτρια φωνητικής ιρλανδοαμερικανικής καταγωγής.

Η Κάρεϊ, 55 ετών, δήλωσε ότι ο ανταγωνισμός είχε μπει ανάμεσά τους. Η επαγγελματική ζήλια «έρχεται μαζί με την επιτυχία, αλλά όταν το πρόσωπο αυτό είναι η μητέρα σου και η ζήλια αποκαλύπτεται σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, είναι ιδιαίτερα οδυνηρό», πρόσθεσε.

Μίλησε όμως και για τη βαθιά αγάπη που είχε για τη μητέρα της, γράφοντας στην αφιέρωση: «Στην Πατ, τη μητέρα μου, η οποία, μέσα από όλα αυτά, πιστεύω ότι πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Θα σε αγαπώ όσο καλύτερα μπορώ, για πάντα».

Σε συνέντευξή της στην Gayle King το 2022, η τραγουδίστρια είπε ότι «σίγουρα» είχε επηρεαστεί από την κριτική της μητέρας της όταν μεγάλωνε.

Πρόσθεσε ότι πάντα πίστευε στη μητέρα της ότι την εξέθεσε στη μουσική.

Η Μαράια Κάρεϊ με τη μητέρα της

Η περίπλοκη σχέση με την αδερφή της

Η αδελφή της Κάρεϊ, η Άλισον, 63 ετών, λάμβανε φροντίδα σε ξενώνα πριν από τον θάνατό της, σύμφωνα με έναν φίλο της που επικαλείται η Times Union, εφημερίδα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, o oποιίος όμως δεν έδωσε αιτία θανάτου.

Οι δύο αδελφές είχαν επίσης μια περίπλοκη σχέση.

Στα απομνημονεύματά της, η Carey έγραψε ότι αποξενώθηκε από την Alison, καθώς και από τον αδελφό της Morgan, λέγοντας ότι ήταν «συναισθηματικά και σωματικά ασφαλέστερο για μένα να μην έχω καμία επαφή».

Η Alison μήνυσε την Carey για 1,2 εκατομμύρια δολάρια (909.780 λίρες) μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων για «τεράστια συναισθηματική δυσφορία», χαρακτηρίζοντάς την «εκδικητική».

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Alfred, πέθανε το 2002 από καρκίνο σε ηλικία 72 ετών.

Η Κάρεϊ θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως.

Το εορταστικό της single All I Want For Christmas Is You είναι το πιο επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνη όλων των εποχών.

Κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα νούμερο ένα singles στο Billboard Hot 100 από σόλο καλλιτέχνη με 19 τραγούδια, έχει πουλήσει πάνω από 220 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και διετέλεσε κριτής στο διαγωνιστικό σόου American Idol.

 

 

boro

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ