22.1 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Τραγωδία στο Λονγκ Άιλαντ: Πίστεψε ότι η μητέρα του τον έβγαλε από τη διαθήκη της – Σκότωσε αδέλφια και ανιψιά και αυτοκτόνησε

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Άνδρας που πίστευε ότι είχε αποκλειστεί από τη διαθήκη της μητέρας του, πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειάς του προτού αυτοκτονήσει. Το οικογενειακό μακελειό συνέβη στο Σίοσετ, στη βόρεια ακτή του Λόνγκ Άιλαντ, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Αυγούστου, όταν πέθανε η 95χρονη Τερέζα Ντε Λουτσία. Ο γιος της, Τζόζεφ, 59 ετών, που είχε ζήσει ολόκληρη τη ζωή του στην οικογενειακή εστία δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μετακομίσει από το σπίτι που, μέχρι τον θάνατό της, ανήκε στη μητέρα του

Συναντήθηκαν για να συζητήσουν τα περιουσιακά τους και να λάβουν αποφάσεις

Ο 59χρονος δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από το σπίτι της μητέρας του, το σπίτι που θεωρούσε δικό του. Σε μια οικογενειακή συγκέντρωση την Κυριακή, 25 Αυγούστου, για να διευθετήσουν τα περιουσιακά τους με τα τρία αδέλφια του, Τζόαν Κερνς, Φρανκ Ντε Λουτσία και Τίνα Χάμοντ, στην οποία ήταν παρούσα και η ανιψιά του, Βικτόρια Χάμοντ, ο Τζόζεφ έκανε το αδιανόητο.

Τα τέσσερα αδέλφια και η κόρη της μίας αδελφής επρόκειτο να συζητήσουν και να λάβουν μια απόφαση για το αν θα πουλούσαν το οικογενειακό ακίνητο.

Τραγωδία στο Λονγκ Άιλαντ: Πίστεψε ότι η μητέρα του τον έβγαλε από τη διαθήκη της - Σκότωσε αδέλφια και ανιψιά και αυτοκτόνησεΗ Τερέζα ντε Λουτσία πέθανε στις 19 Αυγούστου σε ηλικία 95 ετών. Μετά τον θάνατό της, μέσα σε μία εβδομάδα η οικογένειά της ξεκληρίστηκε.

Ο Τζόζεφ ντε Λουτσία ήξερε ότι σε περίπτωση πώλησης του ακινήτου, θα έπρεπε αναγκαστικά να το εγκαταλείψει. Το σπίτι αν και δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, το εξωτερικό του είχε φθορές και ο κήπος ήταν αφρόντιστος, μπορούσε να βγει προς πώληση με τιμή τις 900.000 δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση του μεσιτικού γραφείου Zillow, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η New York Post.

Τη μοιραία Κυριακή, ένας μεσίτης είχε κληθεί από κάποια από τα αδέλφια για να δώσει την εκτίμησή του. Δεν πρόλαβε ωστόσο, ποτέ να συζητήσει με τους κληρονόμους της Τερέζα ντε Λουτσία.

ΗΠΑ ΛΟΝΓΚ ΑΪΛΑΝΤ ΤΡΑΓΩΔΙΑΤο σπίτι στη βόρεια ακτή του Λονγκ Άϊλαντ που ο Τζόζεφ ντε Λουτσία δεν ήθελε με τίποτα να εγκαταλείψει.

Νευρικός, αγενής αλλά παθιασμένος με τη δουλειά του

Όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις που είχε κάνει στο Facebook μετά το θάνατο της μητέρας του, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Άνθρωποι που τον γνώριζαν λένε μετά την τραγωδία, ότι πάντοτε η συμπεριφορά του ήταν οριακή.

ΗΠΑ ΛΟΝΓΚ ΑΪΛΑΝΤ ΤΡΑΓΩΔΙΑΟ δράστης της τετραπλής ανθρωποκτονίας και αυτόχειρας, Τζόζεφ ντε Λουτσία.

Ο 59χρονος εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων. Περιγράφεται ως πολύ νευρικός και συχνά αγενής με τους πελάτες του αλλά και παθιασμένος με τη δουλειά του. Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι, Στίβεν Φιτζπάτρικ, είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο Τζόζεφ είδε όλο τον κόσμο του να καταρρέει αλλά και ότι είχε την πληροφορία ότι ο δράστης της τετραπλής ανθρωποκτονίας και αυτόχειρας, είχε στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα.

Μην μπορώντας να αποδεχθεί ότι η ζωή του θα άλλαζε οριστικά, ο Τζόζεφ ντε Λουτσία, ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια, πυροβόλησε 12 φορές κατά των αδελφών του και της ανιψιάς του ενώ φύλαξε μια 13η σφαίρα για τον εαυτό του.

ΗΠΑ ΛΟΝΓΚ ΑΪΛΑΝΤ ΤΡΑΓΩΔΙΑΗ μεγαλύτερη αδελφή, Τζοάνα Κερνς, ήταν 69 ετών.
ΗΠΑ ΛΟΝΓΚ ΑΪΛΑΝΤ ΤΡΑΓΩΔΙΑΗ δεύτερη της οικογένειας, Τίνα Χάμοντ, (αριστερά), ήταν 64 ετών. Στη φωτογραφία με την κόρη της, Βικτόρια, 30 ετών, που επίσης δολοφονήθηκε από τον θείο της.

Ο 59χρονος σκότωσε και τον τρίτο μεταξύ των τεσσάρων αδελφών, τον 63χρονο Φρανκ ντε Λουτσία.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ