23.1 C
Rhodes
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Πατούλης: Αυτή είναι η γοητευτική πεθερά του – Τα πρώτα λόγια της

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Από μια πολύ καλή και αξιόλογη οικογένεια, θέλουν οι πληροφορίες να προέρχεται η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη, Νάνσυ Κοιλού.

Η μητέρα της, Ευδοξία Κοσμίδου, για πρώτη φορά, μιλά στο TLIFE και δηλώνει πως όλη η οικογένεια είναι πανευτυχής για τον ερχομό του παιδιού.

patoulis kosmidou teaser

12301642 1655950424676779 265386

Πρόκειται για μια νεότατη, πολυταξιδεμένη, δραστήρια γυναίκα και παράλληλα τρυφερή μητέρα για τα τρία της παιδιά που υπεραγαπά. Έχει υπάρξει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, όπου ζει τα τελευταία 36 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά της.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook αναρτά συχνά στιγμιότυπα από ταξίδια της.

evi kosmidou 3

evi kosmidou 3

evi kosmidou 4

evi kosmidou 5

evi kosmidou 1evi kosmidou 2evi kosmidou 6

Μαζί με την κόρη της, διαθέτουν μαγαζί περιποίησης άκρων στην περιοχή, στα εγκαίνια του οποίου, τον Νοέμβριο του 2021, το παρών είχε δώσει και ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, κόβοντας την κόκκινη κορδέλα.

PATOULIS 2

PATOULIS 1Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη και φωτογραφίζονταν στα πλαίσια δημόσιων εκδηλώσεων.

egkainia

PATOULIS KOSMIDOU2

Παλαιότερα, διατηρούσε κατάστημα ένδυσης, με γυναικεία δέρματα και γούνες, για λογαριασμό του οποίου η κόρη της Νάνσυ έχει φωτογραφηθεί και περπατήσει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια στην πασαρέλα.

 

koilou 9

koilou 10

koilou 11

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ