23.8 C
Rhodes
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δικαιολογεί ο γιος τον πατέρα του που βίαζε την 16χρονη: “Ενδιαφερόταν για εκείνη πατρικά- Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα…”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Όχι μόνο δικαιολογεί τις αποτρόπαιες και αρρωστημένες πράξεις του πατέρα του, αλλά προσπαθεί και να τον καλύψει. Ο λόγος για τον γιο του 44χρονου που κατηγορείται για τον κατ΄επανάληψη βιασμό της 16χρονης κοπέλας στον Κολωνό. Ο γιος μάλιστα ήταν σε σχέση για κάποιους μήνες με την κοπέλα που κατήγγειλε την κακοποίησή της. Πατέρας και γιος μάλιστα, σε πλήρη συνεργασία πήραν το κινητό της κοπέλας και έστειλαν ερωτικό μήνυμα από την συσκευή της, για να φανεί ότι ήταν σε σχέση με τον 44χρονο (αυτό υποστηρίζει στην υπερασπιστική του γραμμή) και υπήρχε η συναίνεσή της.

 

Μιλώντας στο Live News του Mega, ο γιος του 44χρονου ανέφερε πως στο παρελθόν είχε σχέση με την 16χρονη: “Τη γνώρισα πέρυσι τέλη Ιουλίου από μια κοινή φίλη. Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από τις 10 Αυγούστου μέχρι τον Μάρτιο”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως την γνώρισε ο πατέρας του και το είδος της σχέσης που είχαν: “Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι”.

Μετά τον χωρισμό τους ο γιος του 44χρονου θα πει πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση. Μάλιστα κινήθηκε στην υπερασπιστική γραμμή και ο ίδιος, κάνοντας λόγο για “σχέση”…

Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της“, είπε.

“Την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε”

Το Live News επικοινώνησε με το περιβάλλον της 16χρονης, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει το περιβάλλον της ανήλικης, η οικογένειά της συγκεντρώνει πολλά στοιχεία και ντοκουμέντα, τα οποία είναι ικανά – όπως λένε – να στείλουν τον 44χρονο στη φυλακή.

“Έχει καταγραφεί από κάμερες που δεν ήξερε ότι υπήρχαν στην περιοχή. Την ώρα που δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα, τον έπιασαν οι κάμερες που απαντούσε ο ίδιος ενώ η 16χρονη ήταν δίπλα”, είπε συγγενής της 16χρονης, ο οποίος τόνισε πως ο 44χρονος “την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε επί μέρες ολόκληρες”.

Ο 44χρονος θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη (27/08). Όπως ανέφερε και ο δικηγόρος του, με την 16χρονη είχε φανερή σχέση, το οποίο επιβεβαιώνουν πολλοί άνθρωποι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ