24.3 C
Rhodes
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πτήση τρόμου για 181 επιβάτες – Δύο τραυματίες

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Πτήση τρόμου για 181 επιβάτες από Κέρκυρα προς Λονδίνο – Δύο τραυματίες .

Στιγμές αγωνίας έζησαν 181 επιβάτες της πτήσης 821 της EasyJet, η οποία προσγειώθηκε αναγκαστικά στο αεροδρόμιο της Ρώμης.

Το Airbus είχε ξεκινήσει από την Κέρκυρα και είχε προορισμό το αεροδρόμιο Γκάντγουϊκ του Λονδίνου, ωστόσο μετά από 20 λεπτά έπεσε σε έντονες αναταράξεις, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη του πληρώματος.

Πτήση τρόμου της EasyJet από Κέρκυρα για Λονδίνο: Αναγκαστική προσγείωση στη Ρώμη, δύο τραυματίες αεροσυνοδοί
Όπως σημειώνει η DailyMail, οι αναταράξεις έπληξαν το αεροσκάφος την ώρα που δύο μέλη του πληρώματος ετοιμάζονταν να σερβίρουν φαγητό στους επιβάτες. Οι τραυματίες αεροσυνοδοί έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στην ιταλική πρωτεύουσα, ενώ η αεροπορική εταιρεία με άλλο αεροσκάφος παρέλαβε τους επιβάτες από το αεροδρόμιο της Ρώμης.

Φεύγει η Easyjet από την Μ. Βρετανία μετά το Brexit;
“Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του πληρώματός μας είναι η κορυφαία προτεραιότητα της EasyJet και οι πιλότοι μας είναι εκπαιδευμένοι, ώστε να διαχειρίζονται τις αναταράξεις”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η ιταλική εθνική υπηρεσία για την ασφάλεια των πτήσεων έχει ξεκινήσει έρευνα, για να εξακριβώσει τα τεκταινόμενα στην πτήση: “Δεδομένου του τύπου και της σοβαρότητας των τραυματισμών που αναφέρθηκαν από το περιστατικό, έχουμε ξεκινήσει έρευνα για το ατύχημα”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ