21 C
Rhodes
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Εργαζόμενος τεστάρει 10.000 συσκευές ατμίσματος την ημέρα και γίνεται viral για λάθος λόγο – Βίντεο

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει έναν εργαζόμενο σε εργοστάσιο συσκευών ατμίσματος στην Κίνα, ο οποίος φέρεται να δοκιμάζει έως και 10.000 διαφορετικούς ατμούς την ημέρα.

Ο YouTuber Machina, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παρέχει στους followers του «τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες» για τις μονάδες κατασκευής προϊόντων στη χώρα, γύρισε ένα ντοκιμαντέρ στο εργοστάσιο Baoan, στην περιοχή Shenzhen, όπου παράγεται περίπου το 80% των ατμών παγκοσμίως.

Δοκιμάζοντας νέες γεύσεις

Φορώντας κίτρινο προστατευτικό εξοπλισμό, ο παρουσιαστής πηγαίνει πρώτα στη γραμμή συναρμολόγησης, όπου κρατάει τον πυρήνα μίας συσκευής ατμίσματος και περιγράφει πώς συναρμολογείται.

Στη συνέχεια, ο Machina περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το εργοστάσιο δημιουργεί νέες, διαφορετικές γεύσεις ατμού, επιτρέποντας στο προσωπικό να ψηφίσει τις αγαπημένες του.

Ωστόσο, περίπου στα μισά του 10λεπτου βίντεο, η κάμερα στρέφεται σε έναν άνδρα ντυμένο με ροζ στολή, ο οποίος κρατάει δεκάδες συσκευές σε κάθε χέρι, ενώ «παίρνει μια τζούρα» από την καθεμία.

Ο παρουσιαστής τον ρωτά πόσα «ατμάκια» δοκιμάζει κάθε μέρα, με τον ίδιο να εξηγεί ότι τεστάρει 7 με 8 χιλιάδες κάθε μέρα, αλλά σε περιόδους αιχμής μπορεί να ξεπεράσει τα 10.000.

Καπνίζει και εκτός εργασίας

Η εικόνα του νεαρού άνδρα έγινε σύντομα viral. Αρχικά, το υλικό προκάλεσε αναστάτωση μεταξύ των ατμιστών, λόγω των αμφισβητήσιμων πρακτικών υγιεινής: Πολλοί παραπονέθηκαν πως δεν νιώθουν άνετα να χρησιμοποιούν μία συσκευή στην οποία έχει ακουμπήσει τα χείλη του κάποιος άλλος.

Επιπλέον, οι χρήστες των social media έδειξαν να ανησυχούν και για την υγεία του ανθρώπου που αναγκάζεται να δοκιμάζει χιλιάδες ατμούς κάθε μέρα, σχολιάζοντας πως οι πνεύμονές του σε λίγο καιρό θα καταστραφούν.

Ο άνδρας, βέβαια από την άλλη, δεν δείχνει να αγχώνεται και τόσο καθώς, στη διάρκεια του βίντεο, παραδέχτηκε ότι καπνίζει όταν βρίσκεται εκτός εργασίας.

Πηγή: pride.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ