23.2 C
Rhodes
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαθιά θλίψη στην ελληνική τηλεόραση – Πέθανε η Παυλίνα Ντάσιου

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Έφυγε από τη ζωή η Παυλίνα Ντάσιου. Η ίδια υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές – To αντίο από τον Νίκο Κοκλώνη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Σε σοκ βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες όλοι όσοι γνωρίζαν την δημοσιογράφο και υπεύθυνη καλεσμένων πολλών τηλεοπτικών εκπομπών Παυλίνα Ντάσιου που έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία της.

73512613 151076806126307 7835468222095896309 n 7448d

Την είδηση έκανε γνωστή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Στο παρελθόν οι δυο τους είχαν παρουσιάσει την εκπομπή “Παιδιά Κουμπιά”.

Η είδηση βύθισε στη θλίψη τους ανθρώπους των media. Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν βρέθηκε και ο Νίκος Κοκλώνης.

“Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς, αφήνοντάς μας με μία αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μία ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα. Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετική της ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας προσέφερε. Καλό Ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ” έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

098ade563ccc4724a2d5b6b25296e53a

Το συγκινητικό αντίο του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας καθώς είχε συνεργαστεί με την Παυλίνα Ντάσιου στο παρελθόν παρουσιάζοντας μαζί της στην εκπομπή «Παιδιά Κουμπιά».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το μεσημέρι του Σαββάτου 17/8 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε με θλίψη: « Α ρε Πλαυλινάκι μου».

choris titlo 6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ