27.7 C
Rhodes
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Survivor Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ούτε 5άρι από το NBA – Τόσα ζητάει για να πει το ΝΑΙ στο ριάλιτι. Τα δίνει ο Ατζούν

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Την ώρα που η μεταγραφολογία στο μπάσκετ έχει τελειώσει και το μόνο που έχει απομείνει είναι ένα πεντάρι για τον Παναθηναϊκό από το NBA ξεκινάει η περίοδος μεταγραφών για την εξεύρεση παικτών που θα συμμετάσχουν στο επόμενο survivor το αγαπημένο reality επιβίωσης τηλεόρασης του σκαϊ.

Ένα από τα πρόσωπα που εδώ και χρόνια έχουν απασχολήσει και απασχολούν τόσο τον τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι όσο και τους τηλεθεατές είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η αγαπημένοι influencer και επιχειρηματίας έχει κατά καιρούς συζητήσει με την παραγωγή για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο survivor όμως φέτος είναι η χρονιά που αυτό το γεγονός είναι πιο κοντά παρά ποτέ!

Μάλιστα έχει η ίδια ζητήσει πόσο χρήματα θέλει τα οποία ο τούρκος παραγωγός είναι έτοιμος να διαθέσει στο τραπέζι!

Το ποσό είναι αστρονομικό και μιλάμε για 20.000€την εβδομάδα με εγγυημένους τους τρεις μήνες συμμετοχής.

13 εβδομάδες για 260.000 ευρώ, δέ τα λες και λίγα αφού τέτοιες αμοιβές πλησιάζουν ένα πεντάρι από το NBA σαν αυτό που αναζητά ο Παναθηναϊκός.

Αυτό σημαίνει πως είτε φύγει την πρώτη εβδομάδα είτε  μετά από 3 μήνες θα λάβει αυτό το  ποσό!  Προφανώς αν  παραμείνει στο survivor περισσότερο χρονικό διάστημα  θα συνεχίζει  να  αμοίβεται με 20.000€ την εβδομάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ