28.1 C
Rhodes
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο καιρός θα είναι εφιαλτικός μετά τον 15Αύγουστο – Το είπαν οι μετεωρολόγοι

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Αττική κάηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών. Από την Τριτη το βράδυ οι άνεμοι εξασθενούν, όμως ο εφιάλτης και αυτό το καλοκαίρι δεν τελειώνει εδώ. Πώς θα συνεχίσει ο καιρός;

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης στη σημερινή του πρόγνωση, καλύτερη θα είναι η κατάσταση σήμερα από πλευράς ανέμων στο νομό Αττικής, παρόλα αυτά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα συναντάμε ριπές των βοριάδων κοντά στα 7 μποφόρ γι’ αυτό και θα πρέπει να παραμείνουμε σε ετοιμότητα.

Το βράδυ θα πέσουν αρκετά οι εντάσεις των ανέμων όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας καθησυχάσει μιας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βλέπουμε έντονα σκαμπανεβάσματα στις εντάσεις των ανέμων με τα δυσκολότερα ίσως να αφορούν το διάστημα Πέμπτη (15Αύγουστος) με Σάββατο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Tις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα βορειοανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φθάσει τους 32 με 34 βαθμούς και κατά τόπους στο Ιόνιο, στο ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.


https://player.glomex.com/integration/1.1197.0/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-d3eyoufb5om1&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fo-kairos-tha-einai-efialtikos-meta-ton-15aygoysto-to-eipan-oi-meteorologoi%2F%3Ffbclid%3DIwY2xjawEoe7lleHRuA2FlbQIxMAABHcQQxz6YZQUzECBm0SwBLR1bsyoDi2KKp3jnogO7A-NDZ6gS33VuRej6aA_aem_qBOfT10QnUVhxNUy0Up8Qw
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15-08-2024 (ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)

 

Γενικά αίθριος καιρός. Tις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως δυτικά και βόρεια, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φθάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά και τα κεντρικά ηπειρωτικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα φθάσει τους 31 με 33 βαθμούς και κατά τόπους στο ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Tις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Tις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ