23.2 C
Rhodes
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μας πέταξε τα μάτıα έξω: Το «φλоγερó» τσιφτετέλι τσιγγάνας με περισσóτερες από 1,5 εκατ. προβоλές στο YouTube

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Μία νέα πανέμορφη κοπέλα μας μάγεψε με τις κινήσεις της.

Χόρεψε συγκλονιστικό τσιφτετέλι σε τσιγγάνικο γλέντι, ενώ ένας ταλαντούχος κλαριντζής έπαιζε μερακλήδικο κλαρίνο.

Η νεαρή τσιγγάνα χορεύει υπέροχα και εντυπωσιάζει τους πάντες. Δίπλα της το ίδιο εντυπωσιακός και ο κλαριντζής, που παίζει κλαρίνο με όλη του την καρδιά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Έσπασαν κούπες για πάρτη της: Πασίγνωστη Ελληνίδα χορεύει σμυρναίικο τσιφτετέλι και τρελαίνει τους πάντες

Το τσιφτετέλι έχει μια… μακρά παράδοση πίσω του και αυτή εκφράζεται πάντοτε στην χώρα μας, από την πιο απλή εκδοχή του λικνίσματος μέχρι συγκεκριμένες κινήσεις, αν και σε κάθε περίπτωση είναι ένας χορός που μας κάνει να «μεθάμε» από χαρά.

Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο, όταν εκείνη που χορεύει είναι η Μαρία Σταφυλοπάτη, η οποία γνωρίζει όσο ελάχιστες το συγκεκριμένο χορό και φροντίζει κάθε φορά να μας προσφέρει μια τρομερή επίδειξη των ικανοτήτων της, αφήνοντάς μας με ανοικτό το στόμα.

Ένα γνήσιο, απλό και «μεθυστικό» τσιφτετέλι

Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει πολλές φορές κεντρίσει τα βλέμματα και το είχε κάνει στο παρελθόν σε εκπομπή της ΕΡΤ3 σε παρουσίαση του Πάνου Σαββόπουλου, όπου χόρεψε υπό τους ήχους του «Θα σπάσω κούπες» και πρόσφερε το στιγμιότυπο της βραδιάς.

Την έχουμε θαυμάσει πολλές φορές, αλλά με αυτό το συρναίικο τσιφτετέλι η κορυφαία καλλιτέχνιδα γοήτευσε και σαγήνευσε άπαντες όσο ποτέ άλλοτε, δείχνοντας ξανά τη μοναδικότητά της.

Δείτε το βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ