24.9 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ManiMonday: 7 μανικιούρ με κοχύλια. Η απόλυτη καλοκαιρινή έμπνευση

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Τα κοχύλια είναι ανάμεσα στα πράγματα που επιστρέφουν σταθερά κάθε καλοκαίρι, στο πλαίσιο του mermaidcore trend. Από τα κοσμήματα, τις τσάντες και τα ρούχα ως print, έως το μανικιούρ, τα κοχύλια μπορούν να ολοκληρώσουν, αλλά και να απογειώσουν, κάθε καλοκαιρινό σύνολο. Μια γρήγορη ματιά στο feed των It girls στο Instagram, είμαι σίγουρη θα σε πείσει!

Μαζί με τα tutti frutti και aperol spritz nails, τα sheashell nails είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends στο καλοκαιρινό μανικιούρ. Μικρά και μεγάλα κοχύλια σε διάφορα χρώματα και λαμπερούς ιριδισμούς, μόνα τους ή συνδυασμένα με άλλα υλικά, όπως πολύχρωμες πέτρες, στρας, αστερίες, λουλούδια και κάθε λογής 3D στολίδια φέρνουν κυριολεκτικά θαλασσινό αέρα στο look. Τα νύχια αποκτούν ένα ιδιαίτερο λαμπερό εφέ, που όμως, μπορεί να προσαρμοστεί τόσο στο προσωπικό γούστο, όσο και στο μήκος αλλά και το σχήμα τους. Στο σημερινό #ManiMonday λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές υπέροχες ιδέες για sheashell nails, που φέρνουν την απόλυτη αύρα καλοκαιριού στα νύχια.

Ανάλογα με το γούστο σου, την περίσταση και το αν σου αρέσει το nail art, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά περίτεχνα σχέδια και τεχνικές, ακόμη και το 3D nail art.

Aν λοιπόν έχεις κλείσει το ραντεβού σου και αναζητάς #nailinspo, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις τα παρακάτω μανικιούρ, που έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας, από αγαπημένους insta-nail λογαριασμούς για να διαλέξεις τα σχέδια που σου αρέσουν πιο πολύ!

7 άκρως καλοκαιρινά μανικιούρ με κοχύλια:

Σε total white αποχρώσεις

Natural shell look

Σε απόλυτα καλοκαιρινές αποχρώσεις

Κοχύλια συνδυασμένα με 3D τροπικά λουλούδια

Αστερίες, κοχύλια, πέρλες και μαργαριτάρια του βυθού 

Blue seashell nails

Υπάρχει πιο καλοκαιρινό σχέδιο;

ladylike

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ