18.8 C
Rhodes
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Έκτακτη προειδοποίηση του Θοδωρή Κολυδά: «Στην Αττική και ειδικότερα στην περιοχή της πυρκαγιάς οι άνεμοι…»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η ενημέρωση του διευθυντή της ΕΜΥ για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών

Ο Θοδωρής Κολυδάς ήρθε με νέα προειδοποίηση για όσα πρέπει να περιμένουμε για τις καιρικές συνθήκες στις επόμενες ώρες, αναφέροντας το τι θα συμβεί στην Αττική και ειδικά στα σημεία, όπου μαίνεται η πυρκαγιά.

Τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα καλά από το γνωστό μετεωρολόγο και διευθυντή της ΕΜΥ, ο οποίος έκανε λόγο για ενισχυμένους ανέμους, που μπορεί μεν να εξασθενήσουν, αλλά και τις επόμενες μέρες θα εγκυμονούν κινδύνους, ιδιαίτερα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Η εκτίμηση του Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό στα σημεία της πυρκαγιάς

«Στην Αττική και ειδικότερα στην περιοχή της πυρκαγιας έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι, που βαθμιαία προς το βράδυ (μετά τις 1800UTC) θα εξασθενήσουν.

Την Τρίτη και Τετάρτη το πεδίο των ανέμων θα φτάνει τα 4-5 και πρόσκαιρα τα 5-6 μποφόρ, για να έχουμε νέα ενίσχυση ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο».

????️ ????️????️ΑΝΕΜΟΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ
Στην Αττική και ειδικότερα στην περιοχή της #πυρκαγιας έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι , που βαθμιαία προς το βράδυ (μετά τις 1800UTC) θα εξασθενήσουν. Την Τρίτη και Τετάρτη το πεδίο των ανέμων θα… pic.twitter.com/OAnwHOZPPH

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) August 12, 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ