21.6 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Σπάρτη: Τι λέει ο δικηγόρος του 40χρονου που κακοποιούσε την κόρη του – “Αρνείται τον βιασμό παραδέχεται την ασέλγεια”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Σπάρτη αλλά και όλη η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη από τη φρικτή υπόθεση βιασμού ενός 9χρονου σήμερα παιδιού από τον πατέρα της, ο οποίος μάλιστα την απειλούσε πως εάν μιλήσει τότε ο ίδιος θα καταλήξει στη φυλακή. Ο 40χρονος πέρασε σήμερα Σάββατο το κατώφλι του εισαγγελέα από τον οποίον ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να μην αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο παραδέχεται την ασέλγεια. Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται ότι κακοποιούσε το κοριτσάκι από τα 4 του χρόνια.

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος “μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δεν το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι “εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει””.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι: “με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει”.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ