22.7 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα από ανήλικους – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Οι γονείς των πέντε ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον τουρίστα γιατί «θίχθηκαν» από το φλερτ σε μια κοπέλα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου με τραύματα στο κεφάλι και τα πλευρά νοσηλεύεται ένας 19χρονος Ιταλός, που ξυλοκοπήθηκε από 16χρονους «νταήδες» στην Αλόννησο.

Οι γονείς των πέντε ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον τουρίστα γιατί «θίχθηκαν» από το φλερτ σε μια κοπέλα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, σύμφωνα με το gegonota.news.

Το περιστατικό συνέβη στη Στενή Βάλα όπου ο 19χρονος Ιταλός διασκέδαζε μαζί με δύο φίλους του και δύο κοπέλες από το νησί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 16χρονος παρακολουθούσε τη συνομίλική του και όταν διαπίστωσε πως τον απέρριψε έδωσε «σήμα» στην «συμμορία» του.

Περίπου στις 12 το βράδυ της Πέμπτης, όταν αναχώρησε η παρέα από τη Στενή Βάλα, με προορισμό μια παραλία η συμμορία έστησε καρτέρι στους Ιταλούς.

Τρεις από τους πέντε ανήλικους επιτέθηκαν στους τουρίστες, με τις 16χρονες να τρέχουν να ξεφύγουν, ενώ δύο ανήλικοι κρατούσαν τσίλιες.

Διακομιδή στο νοσοκομείο Βόλου για τον 19χρονο Ιταλό

Ο 19χρονος Ιταλός δεν πρόλαβε να τρέξει και τον ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο περιφερειακό ιατρείο.

Ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να διακομιστεί στο νοσοκομείο Βόλου, όπως και έγινε. Ο 19χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ιδιαίτερα στη μύτη.

Οι ανήλικοι νταήδες χαρακτηρίζονται από ντόπιους κατοίκους ως «συμμορία» που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στο νησί, σύμφωνα με το gegonota.news, ενώ κρύφτηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Εάν ο 19χρονος Ιταλός είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, η αστυνομία θα τον επισκεφθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ