15.8 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Μπόμπα, απομακρύνθηκε από τον σύζυγό της: «Θα αποχωριστείτε τον μπαμπά για καιρό»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Χριστίνα Μπόμπα καλωσόρισε τον Αύγουστο με τις καλύτερες στιγμές της από τη Νάξο όπου βρισκόταν αρκετές μέρες μέσα στον Ιούλιο με την οικογένειά της.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer με αφορμή τον νέο μήνα που μόλις μπήκε, θέλησε να πει πως θα κάνει καιρό να δει τον Σάκη Τανιμανίδη διότι ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής που ετοιμάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δίδυμες κόρες τους, επιστρέφουν στην Αθήνα για να χαιρετήσουν τον μπαμπά τους που θα λείπει για κάποιους μήνες από την οικογένεια.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον) Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments».

Δείτε φωτογραφία και βίντεο από την ανάρτηση της:

1 222 13

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:04
4 75 36 37 18 19 110 1

Ο “παράδεισος” της Νάξου: Το εντυπωσιακό σπίτι που μένουν Τανιμανίδης & Μπόμπα έχει μέχρι και δικό του σινεμά

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα περνούν το φετινό καλοκαίρι στη Νάξο, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, έχοντας νοικιάσει ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι, με υπέροχη θέα.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα επέλεξαν τη Νάξο το φετινό καλοκαίρι

Η influencer και ο παρουσιαστής μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους στο instagram αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα, δείχνοντας ότι περνούν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Πρόσφατα, χθες, Παρασκευή, το βράδυ, στο σπίτι όπου διαμένουν στη Νάξο, είχαν διοργανώσει μια ξεχωριστή βραδιά, προκειμένου να δουν με καλούς φίλους του Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας μπάρμπεκιου και σχολιάζοντας τη τελετή έναρξης.

Η επιχειρηματίας ανέβασε και μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού τους, όπου φαινόταν η απίστευτη θέα του νησιού, λίγο μετά τη δύση του ηλίου.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει εικόνες από το εντυπωσιακό σπίτι στην Νάξο, αφού πριν λίγες μέρες, δημοσίευσε στιγμές από τα βράδια της στο νησί με την Αριάνα και τη Φιλίππα, όπου ξαπλωμένες στο κρεβάτι, παρακολούθησαν παιδική ταινία με τις μικρές να ενθουσιάζονται.

Σε άλλη ανάρτηση, έχει δείξει την κουζίνα του σπιτιού, το οποίο είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά στοιχεία, ενώ το ξύλο κυριαρχεί.

Το σπίτι στη Νάξο των Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνας Μπόμπα

1671 1198x2048 11670 1290x1547 1936935

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ