24.1 C
Rhodes
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Οικονομόπουλος: Του πέταξαν αναπτήρα την ώρα της συναυλίας – «Όποιος το έκανε…»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος γεμίσει ασφυκτικά κάθε χώρο που εμφανίζεται.

Σε μια από τις τελευταίες του συναυλίες, κάποιος από το κοινό πέταξε στον τραγουδιστή έναν αναπτήρα, αλλά και γυαλιά ηλίου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, κράτησε την ψυχραιμία του και από τη σκηνή του είπε: “Αυτός πρέπει να είναι χαζός. Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Μπράβο, συγχαρητήρια, πάρε τα γυαλιά σου”.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα: “Επειδή μας γράφετε στα κινητά συνέχεια και βγάζετε διάφορα πράγματα, πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω κάτι άλλο ή κάποιοι άλλοι θέλουν να περάσουν.

Πριν λίγα λεπτά εδώ πέρα κάποιος φίλος μας, μου πέταξε έναν αναπτήρα. Δηλαδή πρέπει να δεχόμαστε τους αναπτήρες στο κεφάλι μας; Δηλαδή όποιος το έκανε, δεν πρέπει να το ξανακάνει. Τόσο απλά. Μην το ξανακάνετε, δεν είναι ωραίο πράγμα”.

Το κοινό ξεκίνησε να χειροκροτά και τότε ο Νίκος Οικονομόπουλος εξήγησε: “Δεν το κάνω για το χειροκρότημα. Αλλά μην βγάλουν αύριο πάλι στο TikTok ότι πάλι κάποιου φώναξε ο Οικονομόπουλος”.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που ανέβασαν χρήστες του TikTok:

@maira_tzin

#ofy #ofyou #οικονομοπουλος#νικοςοικονομοπουλος #συναυλία#ekptotosaggelos #summertour2024#nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos#kalamata #onlyforyou #fyp#εκπτωτος_αγγελος

♬ πρωτότυπος ήχος – maira

 

@nikosoikonomopoulostv@vanessa💌 Την υπομονή σου να είχα Νίκο #oikonomopoulos #oikonomopoulostv#nikosoikonomopoulos #fyp #mpesfy#foryoupage #ekptotosaggelostour#ekptotosaggelos #summertour2024#greektiktok

♬ Psahno Na Vro – Nikos Oikonomopoulos

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ