24.1 C
Rhodes
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Αυτό είναι το σπίτι όπου κλείδωσε και κακοποιούσε την 32χρονη ο σύντροφός της – Τον γνώρισε στο ίντερνετ

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Διδυμότειχο, με μία 32χρονη γυναίκα να καταγγέλλει τον σύντροφό της ότι τη «φυλάκισε» στο σπίτι δίχως τη θέλησή της και για έναν ολόκληρο μήνα την κακοποιούσε βάναυσα.

Ο δράστης που κρατούσε «όμηρο» την 30χρονη στο Διδυμότειχο, αναζητείται στα όρια του αυτόφωρου και είναι γνωστός στις Αρχές για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας και σε βάρος πρώην συντρόφων του.

Το θύμα βίωνε έναν γολγοθά πλάι του, καθώς την κλείδωσε στο σπίτι, που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε τον δράστη στο τμήμα Ασφάλειας Διδυμότειχου το πρωί της περασμένης Παρασκευής (02.08.24), έχοντας εμφανή τραύματα στο σώμα, στο πρόσωπο και στα χέρια της.

Στο ίντερνετ γνώρισε τον κακοποιητή και βιαστή της η 32χρονη

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η 32χρονη που ζούσε με την οικογένειά της στο Χρυσοχώρι Καβάλας, γνώρισε τον δράστη από το ίντερνετ. Αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της και να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο. Μόνο που δεν ήταν αυτός που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο. Μετά από κάποιες ημέρες τη «φυλάκισε» στο σπίτι. Την βίαζε και τη χτυπούσε ανελέητα.

Καταγγελία και άμεση παρέμβαση

Το πρωί της Παρασκευής, η 32χρονη γυναίκα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου με ορατά τραύματα στο πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια της. Κατήγγειλε πως ο 32χρονος σύντροφός της την χτύπησε και την κακοποίησε. Άμεσα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για πρώτες βοήθειες και περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Ένα μήνα φυλακισμένη

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, ο σύντροφός της την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι από τις 10 Ιουλίου, ασκώντας σωματική βία για να την περιορίσει. Η απάνθρωπη μεταχείριση της περιλάμβανε επανειλημμένους βιασμούς, με την τελευταία επίθεση να λαμβάνει χώρα το πρωί της Παρασκευής.

Ιατρική φροντίδα και αστυνομική έρευνα

Η 32χρονη γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, όπου λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Παράλληλα, η αστυνομία αναζητεί τον 32χρονο δράστη στα όρια του αυτοφώρου, προσπαθώντας να τον εντοπίσει και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Λόγω έλλειψης ψυχολόγου δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση, ενώ έχει δοθεί εντολή για ιατροδικαστική εξέταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ