24.4 C
Rhodes
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Χάρης Ρώμας για Νίκο Αναδιώτη: «Εκλέχθηκε επειδή το όνομά του ξεκινάει από Άλφα, ο κόσμος δεν σκαμπάζει ποιοι είναι οι άλλοι»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου με τον ηθοποιό να σχολιάζει μεταξύ άλλων την εκλογή του Νίκου Αναδιώτη στην Ευρωβουλή με το κόμμα, Νίκη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για την εκλογή του Νίκου Αναδιώτη

«Το όνομα του αρχίζει από Άλφα και ο κόσμος ο συγκεκριμένος, που ψηφίζει αυτήν την παράταξη δεν σκαμπάζει ποιοι είναι όλοι οι υπόλοιποι. Ψηφίζουν το πρώτο όνομα, που βλέπουν μπροστά τους. Και μάλιστα αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμος (ο πρώτος υποψήφιος), γιατί δεν είναι τεράστια η καριέρα του Νίκου για να πεις, ότι είναι ένας αγαπητός καλλιτέχνης, είναι λίγο καλλιτέχνης», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Όσο το σχόλιό του Νίκου Αναδιώτη, ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα διπλώματα, παρά μόνο το να δηλώσεις: «Στο πυρ το εξώτερον οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών».  Αυτό μετράει εκεί, αυτό εκμεταλλεύτηκε και εκείνος ή αυτό του έκατσε, γιατί μπορεί ο άνθρωπος να το πιστεύει βαθιά, είναι δικαίωμά του, δεν συμφωνώ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ