24.4 C
Rhodes
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Είχα δει στο κινητό της ‘Ήταν τέλεια χθες μαναράκι μου’ και εγώ ήμουν αλλού»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Στο “Καλύτερα Αργά” βρέθηκε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας το βράδυ της Παρασκευής και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα σχετικά με το πώς είναι ο ίδιος στα πρώτα ραντεβού αλλά και γενικότερα μέσα σε μια σχέση.

Ο γνωστός κωμικός ανέφερε αρχικά πως “Δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος από εμένα, εκτός από το ερωτικό, στο πρώτο ραντεβού. Είμαι καλός στην κουβέντα και όχι στην πράξη. Είμαι κάτι σαν την Μεταπολίτευση. Είμαι καλός στην πράξη γιατί υπάρχει συνέχεια. Το ζητούμενο για εμένα δεν είναι το σεξ έξι φορές τη μέρα” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δήλωσε ότι “Αν πας διακοπές με κάποιον και πει να ψωνίσετε γαλοπούλες και ψωμιά από το Super Market για να γλιτώσετε τα πρωινά, κορίτσια φύγετε… Με φοβίζει το Κώστας – Αθανασία κοινό προφίλ. Είναι κάτι άβολο για εμένα! Δεν πιστεύω τους ανθρώπους που προβάλλουν την αγάπη τους. Νιώθω άβολα όταν φιλιούνται σε δημόσιο χώρο μεγάλοι άνθρωποι. Πάω πιο εκεί να μην με πάρουν τα σκάγια. Δεν είμαι εκδηλωτικός και δεν μου αρέσει να είναι εκδηλωτικοί οι άλλοι. Δεν θα άντεχα την απιστία. Αν ήταν ένας άνθρωπος σοβαρός, μας σεβόταν, μας πλήρωνε τους λογαριασμούς, θα το σκεφτόμουν. Αλλά δεν νομίζω να το συγχωρούσα… Αυτοί είναι οι δεσμοί και κανόνες που έχουμε για να είμαστε μαζί με έναν άνθρωπο και να συνεχίσουμε”.

Προσέθεσε μάλιστα πως “Είχα δει στο κινητό της “Ήταν τέλεια χθες μαναράκι μου” και εγώ ήμουν αλλού. Δεν είπα κάτι! Πρέπει να ήμουν πολύ ηλίθιος, γιατί πήρα μια έκφραση σαν τον Ρόκι. Ήμασταν σε μια ταβέρνα και εκεί είδα το μήνυμα, τα έφαγα όλα όσα είχαμε πάρει. Μου είπε ένας μπάρμπας από δίπλα “ωραίος”. Δεν έχω σχέσεις με τις πρώην μου. Γιατί να έχεις σχέση με κάποιον πρώην αν δεν έχεις παιδιά; Μετά από εμένα ήταν όλοι καλύτεροι από εμένα. Έχω δει με σπίτια στο Λονδίνο, με real estate στην Αμερική. Εγώ κάνω κωμωδία!” κατέληξε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Δείτε το βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ