23.2 C
Rhodes
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμητρα Βαμβακούση: «Το μωρό νανουρίζεται στο σκάφος και εμείς…» – Με ξυρισμένο κεφάλι ο Ντάνος κι εκείνη με μικροσκοπικό μπικίνι στη θάλασσα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αυτό το διάστημα βρίσκονται στη Σκιάθο για διακοπές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Είναι ο τόπος καταγωγής του ηθοποιού, επιχειρηματία και νικητή του πρώτου Survivor, επομένως γνωρίζει όλα τα κατατόπια και ξεναγεί την σύζυγό του, αλλά και την κορούλα τους.

Η καλή του δημοσιεύει καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από όσα κάνουν στο νησί, όμως την Πέμπτη 25 Ιουλίου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο όμορφη μέρα της εκεί, η οποία συμπεριλάμβανε μία ολόκληρη μέρα πάνω στο σκάφος, με την μπέμπα τους να κοιμάται και εκείνοι να απολαμβάνουν τις βουτιές τους, τα ποτά τους και την κατακόκκινη πανσέληνο.

Η βόλτα του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση στο σκάφος

«Μια υπέροχη μέρα. Το μωρό νανουρίζεται στο σκάφος και κοιμάται και εμείς έχουμε χρόνο για όλα τα υπόλοιπα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτησή της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

1 722 563 38

6 18

10 4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ