21.6 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Πάτρα: Δεύτερη έγκυος παρουσίασε επιπλοκή, νεκρό το βρέφος της- Στην ίδια κλινική με την 38χρονη που πέθανε χθες

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Νέο περιστατικό καρμπόν με την 38χρονη έγκυο, που υπέκυψε μετά από τρεις ανακοπές ενώ πέθανε και το μωρό της στην Πάτρα, έρχεται στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για έγκυο που παρουσίασε την ίδια επιπλοκή που εμφανίστηκε στο αίμα της άτυχης 38χρονης Κατερίνας που υπέστη την τριπλή ανακοπή.

Είναι σχεδόν στην ίδια ηλικία και όλα διαδραματίζονται στην ίδια κλινική και το ίδιο χρονικό διάστημα, όπως γράφει το tempo24.

Η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τελικά, έχασε το βρέφος ωστόσο η ίδια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε γνωστό πως 38χρονη που βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε στο αίμα της.

Η γυναίκα υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να σώσουν το παιδί, το οποίο όμως δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η 38χρονη έδωσε σκληρή μάχη για αρκετές ώρες νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Μία μάχη που όμως αποδείχθηκε άνιση καθώς λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος συγγενείς και φίλους.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ