16.8 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Ηλίας Βαλάσης: «Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό – Μια μέρα μου μίλησε, δεν ήταν στη φαντασία μου»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στιγμές” του One Channel τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/07). Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε, μεταξύ άλλων και την εξάρτηση που έχει με τον Χριστό.

“Η συμπεριφορά μου με τις γυναίκες ήταν πολύ κακή, ήξερα πώς να τις χειριστώ. Εγώ από δώδεκα χρονών ήμουν μέσα στα μπουζούκια, οι λουλουδούδες με έκαναν άντρα πολύ γρήγορα. Ήξερα τι ζητάνε οι γυναίκες, ήξερα πώς να το ζητήσω και πώς θα το έχω. Υπήρξα απόλυτα χειριστικός με τις γυναίκες, τις έβαζα να κάνουν αδιανόητα πράγματα, θεωρούσα ότι όλες έτσι είναι” εξομολογήθηκε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Σε ερώτηση για το αν έχει εξαρτήσεις, ο Ηλίας Βαλάσης τόνισε: “Έχω σοβαρή εξάρτηση με τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα μια μέρα μου μίλησε. Αυτό είναι λίγο μεταφυσικό που σου λέω.

Δεν ήταν στη φαντασία μου, αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε. Από τότε ήταν σαν να τον αισθάνομαι. Ήταν κάτι πολύ αληθινό. Είμαι μια χαρά στα μυαλά μου.

Πολλές φορές με ρωτάνε και τους λέω: τώρα τι να σας πω; Αν δεν το ζήσει ο καθένας ξεχωριστά… κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε όλους συμβαίνει”.

Δείτε το βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ