Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 20:43

Μισό εκατομμύριο ευρώ χρειάζονται για τις αποκαταστάσεις στην κοιλάδα Πεταλούδων - Γ. Ιατρίδης: Ότι και να γίνει την 1η Απριλίου θα λειτουργήσουμε κανονικά

«Ότι και να γίνει η Κοιλάδα των Πεταλούδων θα τεθεί σε λειτουργία την 1η Απριλίου. Οι ζημιές θα αποκατασταθούν. Δουλεύουμε πυρετωδώς σε αυτή την κατεύθυνση»

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ ΑΕ κ. Γιάννης Ιατρίδης με αφορμή τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στην κοιλάδα των Πεταλούδων.

Στην ουσία δεν έχει μείνει τίποτε όρθριο από τις εγκαταστάσεις που είχε ο Δήμος στην Κοιλάδα.

Επιπλέον έχουν γίνει και κατολισθήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από ειδικούς.

«Εχουν καταστραφεί τα πάντα στην Κοιλάδα. Δίκτυα και εγκαταστάσεις. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να αποκατασταθούν οι ζημιές», είπε ο κ. Ιατρίδης.

Σε ερώτηση για το κόστος της αποκατάστασης ο κ. Ιατρίδης δήλωσε πως εκτός από τα 300.000 που είχαν υπολογιστεί για εργασίες στην Κοιλάδα χρειάζονται άλλες 200.000 ευρώ για τις αποκαταστάσεις.

«Σε σύνολο πρέπει να δαπανήσουμε 500.000 ευρώ για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές που έχουν γίνει . Θα βρούμε τα χρήματα και θα προχωρήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ ΑΕ.

« Αγκάθι» για τη δημοτική αρχή και τη ΔΕΡΜ ΑΕ είναι η έλλειψη αδειών στις υποδομές.

«Δεν κατανοώ τους λόγους για τους οποίους δεν υπήρχαν αδειοδοτήσεις για τα καταστήματα στην Κοιλάδα . Θέμα ιδιοκτησιακό αντιμετωπίζουμε και στην περιοχή του Προφήτη Ηλία με τις κατασκηνώσεις. Δύο μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς για να δώσουν λύσεις», δήλωσε ο κ. Ιατρίδης.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα