Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Κυριακή, 17 Νοέμβριος 2019 10:14

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών την Τετάρτη - Για τα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών

Σειρά σεμιναρίων που θα έχουν ως αντικείμενο τις πρώτες βοήθειες διοργανώνουν ο ΔΟΠ σε σε συνεργασία με τους Διασώστες Ρόδου και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής.

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποηθεί την προσεχή Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο νοσοκομείο Ρόδου.

Για το θέμα εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλου θα:

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου , θεωρώντας ότι, η γνώση και η εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους εργαζόμενους που απασχολούνται στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής , αποφάσισαν στην συνεδρίαση της 12ης Νοεμβρίου 2019, την πραγματοποίηση σειράς δωρεάν σεμιναρίων πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με τους Διασώστες Ρόδου και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής με υπεύθυνο συντονιστή τον Ιατρό κ. Παναγιώτη Παπαντωνίου, μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 , στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου . Διοργανώνεται από τον ΔΟΠ σε συνεργασία με τους Διασώστες Ρόδου και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής.

Στο σεμινάριο αυτό έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι στον Δ.Ο.Π. καθώς επίσης το προσωπικό των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης του Δήμου Ρόδου .

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα