Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2019 15:15

Δήλωση δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β.Καμπουράκη για το Πολυτεχνείο

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης για την46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμάμε τον αγώνα της νέας γενιάς εκείνης της εποχής για δημοκρατία, αξιοπρέπεια, δικαίωμα των νέων στο όνειρο .  Γι αυτό και το μήνυμα της επετείου  παραμένει διαχρονικά επίκαιρο καθώς ο αγώνας αυτός είναι διαρκής και κάθε νέα γενιά,  πάντα πρωτοπόρος,  τον δίνει με το δικό της τρόπο.    

Η νέα γενιά του σήμερα, η γενιά της κρίσης, κάνει κι αυτή με τη σειρά της τη δική της εξέγερση ενάντια σε μια γενική αίσθηση παρακμής. Την κάνει αθόρυβα και  με σύγχρονους  όρους, όπως η καινοτομία, η γνώση, η δημιουργικότητα, το ταλέντο . Το αίτημα για "ψωμί, παιδεία, ελευθερία" είναι και δικό της. Διεκδικεί ανάπτυξηκαι δουλειάπρόσβαση στη γνώση, δικαίωμα να νιώθει ασφαλής και να είναι ελεύθερη να επιχειρεί, να τολμά, να ονειρεύεται, να πετυχαίνει!   

Ο Δήμος Ρόδου τιμώντας το παρελθόν, στηρίζει το μέλλον. Είμαστε δίπλα στους νέους Ροδίτες και τις νέες Ροδίτισσες, αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες τους και θέλω με τη σημερινή ευκαιρία να τους διαβεβαιώσω προσωπικά  πως τα νιάτα του νησιού μας βρίσκονται  στο επίκεντρο της προσπάθειά μας για μια Ρόδο αυξημένων δυνατοτήτων, περισσότερων και καλύτερων ευκαιριών».  

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα