Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019 10:46

Πατέρας Τοπαλούδη: «Δεν γυρίζει πίσω η Ελένη με μία συγγνώμη»

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο, απάντησε στη δημόσια συγγνώμη των γονιών ενός εκ των δύο κατηγορουμένων.


Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο που βίωσε η κόρη του, ο πατέρας της Ελένη Τοπαλούδη ανέφερε σε δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι «με μια συγγνώμη η Ελενίτσα μας πίσω δεν γυρίζει».

Μία μέρα πριν, οι γονείς του Ροδίτη, ενός εκ των δύο κατηγορούμενων που κατηγορείται ότι βίασε και δολοφόνησε άγρια τη νεαρή φοιτήτρια, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη.
«Αυτά είναι παιχνιδάκια, θυμήθηκαν μετά από σχεδόν έναν χρόνο και πριν ξεκινήσουν τα δικαστήρια να ζητήσουν έστω και μ' αυτόν τον τρόπο συγγνώμη», ανέφερε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Συνεχίζοντας, πρότεινε στους γονείς, να ζητήσουν συγγνώμη από τα ίδια τους το παιδί, γιατί όπως σημείωσε, δεν το πρόσεξαν όπως έπρεπε και παρουσίαζε επιθετικές συμπεριφορές.

«Συγγνώμη λοιπόν να ζητήσουν από τα ίδια τους τα παιδιά γιατί οι ίδιοι τα κατέστρεψαν, αλλά κατέστρεψαν και την οικογένειά μας. Συγγνώμη μόνο από τον Θεό πλέον όχι από μας», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από τη Ρόδο.

Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας, η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί στην Αθήνα και όχι στο νησί των Ιπποτών.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα