Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019 14:42

Άμεση προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στη Ρόδο

 

Επιτόπιο έλεγχο στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού πραγματοποίησε σήμεραΠέμπτη19Σεπτεμβρίου 2019ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υπηρεσιακούς παράγοντες.   

Όπως τόνισε ο κ. Καμπουράκηςτο θλιβερό θέαμα των εγκαταστάσεων αποτυπώνει την αδιαφορία που επέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα όσοι είχαν την ευθύνη της διαχείρισής τουςενώ αναρωτήθηκε, αν υπό αυτές τις συνθήκες,μπορούμε πραγματικά να μιλάμε για βιολογικό καθαρισμό

ε την υφιστάμενη κατάσταση είναι απλά ζήτημαχρόνου να βρεθούμε αντιμέτωποι με επικίνδυνες καταστάσεις κι απειλές για το περιβάλλον μας" υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ρόδου και συμπλήρωσε:

"Για τη νέα Δημοτική Αρχή η νόμιμη και επιστημονικά ορθή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για τη στοιχειώδη ποιότητα ζωής των Ροδιτών αλλά και την τουριστική εικόνα του νησιού μας. Έχουμε έτοιμο masterplan συνολικά για το αποχετευτικό δίκτυο και θα δώσουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού για όλο το νησί με ορθολογικό σχεδιασμό, προτεραιοποίηση και δεσμευτικά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των απαιτούμενων έργων. Το περιβάλλον είναι το κοινό σπίτι μας. Τέλος η αδιαφορία.  Ξεκινάμε να νοικοκυρέψουμε τον τόπο και να του ξαναδώσουμε τη λάμψη που αξίζει.". 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα