Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 13:59

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου συναντήθηκε με την Περιφερειακή αρχή

 
Την Τρίτη 10 Σεπτεβρίου 2019 τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αγ. Εφραίμ» συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκου και τον χωρικό αντιπεριφεριάρχη κ. Χρήστο Ευσταθίου.
 
 
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εξέθεσαν στους επικεφαλής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου τα ζητήματα που αφορούν στις επικείμενες δράσεις και στα σχέδια ανάπτυξης του Συλλόγου και συζήτησαν εκ νέου τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των Εθελοντών Αιμοδοτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ενισχυθούν στο μέγιστο οι προσπάθειες κάλυψης των αναγκών των κατοίκων της Δωδεκανήσου σε αίμα αλλά και μυελό των οστών. Όπως τονίστηκε στη συζήτηση, μόνο η συνέργεια μεταξύ φορέων, συλλόγων και ομάδων, και οι συντονισμένες κινήσεις μπορούν να αποφέρουν θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για κοινωφελή δράση ουσιαστικής αποτίμησης.
 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά όλα τα μέλη μας και μη τα οποία συμμετέχουν στο νέο περιφερειακό σχήμα και ιδιαίτερως το μέλος μας και παλιό μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Χρήστο Ευστρατίου, για την εκλογή του ως Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη,πολιτικής προστασίας,περιβάλλοντος και εθελοντισμού. Καθώς και τον Αντιπρόεδρος μας κ. Γιάννη Φλεβάρη για την επανεκλογή του ως Αντιπεριφερειάρχη, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου.
 
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα