Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 08:03

Παραλαβή – Παράδοση του Προεδρείου από τον κ. Μανδρακό στον κ. Σοκορέλo

Χθές Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 το μεσημέρι, στο Γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή – παράδοση του Προεδρείου από τον κ. Μανδρακό στον κ. Σοκορέλo.

Ο κ. Μανδρακός που παρέδωσε την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου ήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευχαρίστηση μου που παραδίδω την προεδρία στον κ. Σοκορέλο. Είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός και αξιόλογος για την κοινωνία του νησιού μας, ένας φίλος, που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια με την πορεία του ως γιατρός στην Ρόδο. Είναι για μένα μεγάλη τιμή να δίνω την σκυτάλη στον συγκεκριμένο συνάδελφο. Η θέση του προέδρου πέρα από ιδιαιτέρως τιμητική, είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Η χαρά αλλά και η συγκίνηση για μένα είναι μεγάλη».

«Κατά την διάρκεια της θητείας μου υπήρχαν ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές. Αυτό όμως που μετράει πάνω από όλα είναι πως αφήνω αυτή την θέση και φεύγω ικανοποιημένος. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους αλλά και τα ΜΜΕ για την άριστη συνεργασία».

Ο κ. Μανδρακός με σοβαρότητα αλλά παράλληλα και με χιούμορ ενημέρωσε τον νέο πρόεδρο για τα όλα αυτά που έχει να αντιμετωπίσει στην καινούρια του θέση, αναφέροντας πως ο ίδιος πολλές φορές σκέφτηκε ότι όλη η κατάσταση που επικρατούσε έχριζε ψυχίατρο.

« Σαν ρευματολόγος, κάποιες φορές τις δυσκαμψίες και τις αγκυλώσεις στην διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου, δεν μπόρεσα να τις αντιμετωπίσω. Εσείς ως χειρουργός έχετε άλλα κόλπα ότι στραβώνει να το ισιώνεται. Στη πενταετή θητεία μου, είχα την αίσθηση ότι ο μόνος γιατρός που μπορούσε να κάνει καλά όλη αυτή τη βαβούρα ήταν ο ψυχίατρος».

Ο νέος πρόεδρος κ. Σοκορέλος με την σειρά του δήλωσε:

«Εκτός από συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια με το κ. Μανδρακό, μας συνδέει και μια φιλία ιδιαίτερη. Δεν είναι πρωτάρης στην πολιτική. Μπορώ να πω ότι είναι πιο έμπειρος από εμένα. Η θέση αυτή του προέδρου είναι πολύ μεγάλη τιμή . Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να αποδείξω και στο σώμα αλλά και στον Ροδιακό λαό, ότι αυτή τους η επιλογή θα δικαιωθεί. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια. Θα είμαστε εδώ στο τέλος της τετραετίας και πριν τις εκλογές, με όλους εσάς εδώ, για να δείξουμε το τι έχουμε κάνει. Θα προσπαθήσω να είμαι τυπικός, να ακολουθώ τον κανονισμό χωρίς παρεκκλίσεις, να είμαι όσο μπορώ ουδέτερος, για το καλό του δημοτικού συμβουλίου και όλων των παρατάξεων».

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα