Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Σάββατο, 20 Ιούλιος 2019 21:23

Ρόδος: Βραδιά κλασσικού τραγουδιού στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

Στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου βραδιά κλασσικού τραγουδιού.

 

Πρόκειται για μία ρομαντική εκδήλωση, η οποία είναι πρωτοβουλία του Ροδίτη μαέστρου και πιανίστα Αλέξανδρου Εμμανουήλ Βελώνη. Το ατμοσφαιρικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στους επισκέπτες και στους κατοίκους της Ρόδου, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άριες και σκηνές από τα μεγάλα έργα των ρομαντικών, τα οποία είναι τόσο βαθειά ριζωμένα στην μεσαιωνική παράδοση των κάστρων και των οχυρών-πόσω μαλλον όταν εκτελούνται στο Παλάτι του μεγάλου Μαγίστρου, όπου θα ηχήσουν με άκρως γοητευτική οικειότητα. Στην βραδιά θα συμμετέχει η λυρικοδραματική σοπράνο Lena Kutzner, από το Κρατικό Θέατρο του Cottbus.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού της Ρόδου αλλά και η γνωριμία των θεατών με κλασσικά, διαχρονικά έργα, τα οποία θεωρούνται σημαντικές καλλιτεχνικές δημιουργίες διεθνώς. Για την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης, συνεργάζονται η Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα