Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 16:16

Ρόδος: Βρέθηκε ο παππούς που είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο!

 

Πρόκειται για 80χρονο ασθενή, ο οποίος έφτασε στο νοσοκομείο Ρόδου και από εκεί, χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 8οχρονος νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο Καρπάθου και παραπέμφθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου, χωρίς συνοδεία. Σύμφωνα με το 12vima, δεν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Ρόδου από την Κάρπαθο για να τον παραλάβει. Έτσι λοιπόν, ο άνθρωπος φαίνεται ότι πέρασε από τις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου στις 2.30 χθες το πρωί, πήρε συνταγή και δεν κρατήθηκε στο νοσοκομείο.

 

Από εκείνη τη στιγμή είχε εξαφανιστεί και είχε σταλεί σήμα στα ξενοδοχεία της Ρόδου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο ηλικιωμένος διανυκτέρευσε σε κάποιο από αυτά.

Και όπως αποδείχθηκε, αυτό είχε συμβεί! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άνθρωπος βρέθηκε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της Ρόδου!

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι το πρόβλημα υγείας που του προκάλεσε όλη αυτή την περιπέτεια, ήταν… τα πρησμένα πόδια του. Μπαίνοντας στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κάρπαθο για τη χώρα του, του είπαν οι αρμόδιοι ότι δε μπορεί να πετάξει με τόσο πρησμένα πόδια. Τον έστειλαν να τον δει γιατρός του νησιού και η συνέχεια, όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω…

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα