Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Τρίτη, 21 Μάιος 2019 13:33

Στο ξεχασμένο από την απερχόμενη περιφερειακή αρχή Καστελόριζο ο Χ. Κόκκινος

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, περιόδευσε σήμερα 21.5.2019 στο Καστελόριζο, στο νοτιοανατολικότερο σύνορο της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το πρωί παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στο ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, πολιούχων του νησιού που γιορτάζει. Ο κ. Χ. Κόκκινος κατά την παραμονή του στο νησί, είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τους πολίτες που του εξέφρασαν παράπονα, διότι δεν ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες τους από τη σημερινή απερχόμενη ηγεσία της Π.Ν.Αι. Αρκετά έργα που έπρεπε να υλοποιηθούν δεν προχώρησαν.

Τέλος δεσμεύτηκε για διαρκή προσπάθεια προκειμένου να αναδειχθούν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του ακριτικού νησιού και προσπάθεια για επίλυσή τους και τη θωράκιση του νησιού με αναπτυξιακά έργα. Θύμισε το Κέντρο Υγείας, τα μονοπάτια και τα οδικά έργα που υλοποιήθηκαν την περίοδο που διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Π.Ν.Αι. και επιβεβαιώνουν το ειλικρινές ενδιαφέρον του για το Καστελόριζο, που δυστυχώς δεν συνεχίστηκε από τους/ις διαδόχους του στην ηγεσία της Π.Ν.Αι.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα