Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

1970x250

rodos akmi 970x250

Κυριακή, 19 Μάιος 2019 13:28

Ρόδος: Τιμητική διάκριση σε συμπολίτη μας για προβολή και διαφήμιση του νησιού

Τιμητική διάκριση δόθηκε σε συμπολίτη μας για την προβολή και διαφήμιση που κάνει στο νησί μας, καθώς τις φωτογραφίες του τις παρακολουθούν περισσότερα από 5,5 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!

Ο λόγος για τον καθηγητή Γερμανικής γλώσσας και Φιλολογίας κ. Τάσο Μακρή ο οποίος κάνοντας ουσιαστικά το χόμπι του, κατάφερε να διακριθεί τόσο από την  GOOGLE όσο και σε τοπικό επίπεδο!

Ο κ. Μακρής όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» είναι λάτρης του ωραίου και έτσι κάθε γωνιά, κάθε σημείο της Ρόδου που έβλεπε και του άρεσε το απεικόνιζε με τη φωτογραφική του μηχανή και στη συνέχεια το αναρτούσε στο διαδίκτυο. Έκανε δηλαδή ότι σχεδόν όλοι μας που «ανεβάζουμε» κάποια φωτογραφία στο facebook. Όμως ο κ. Μακρής έκανε και κάτι ακόμη, τις ίδιες αυτές φωτογραφίες τις αναρτούσε και στη GOOGLE!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι ομορφιές της Ρόδου  μέσα από τις φωτογραφίες του κ. Μακρή να προσελκύσουν εκατομμύρια κόσμου και να τον αναδείξουν έναν από τους καλύτερους «συνεργάτες» της GOOGLE!
Για αυτή του την προσφορά, ο Δήμος Ρόδου και ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος τίμησε τον κ. Τάσο Μακρή πριν από μερικές ημέρες, σε μία λιτή εκδήλωση στο Δημαρχείο, προσφέροντας του ειδική πλακέτα!

Αναφερόμενος στη διάκρισή του αυτή ο κ. Μακρής είπε πως «όταν αγαπάς κάτι και αφιερώνεσαι σε αυτό, όταν το κάνεις τέλεια, σου αποδίδει! Και εμένα μου απέδωσε αυτή τη διάκριση που, αυτό που έκανα ήταν μία απλή ενέργεια για τον τόπο μου»!

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα